Babakocsi vélemények érdekelnének. (beszélgetős fórum)
40ezerért, használtan, távoli ismerőstől, olyan klassz márkás babakocsit vettem, hogy csuda. Felrakható mózessel, amit rögzíteni lehetett a kocsiban, felrakható, 3 fokozatban dönthető babahordozóval, ami 1 évig autós gyerekülésként is funkcionált, mert beköthető volt. Szóval ennyiért ezt a vackot biztos nem venném meg. Basszus ebben ül a baba 😳😳😳 vagy mi a franc?? Áll?😂😂😂
Áááá..ne vedd meg!
Nem látok túl jó véleményeket róla, nekem inkább tűnik divat babakocsinak.
Én tegnap vettem meg pont egy ismerősöm Brio babakocsiját. 5 éves, 2 gyerek után is iszonyat jó állapotban van, első kerekek kisebbek mint a hátsók így könnyen manőverezhető.
Ha jól tudom azóta Britax néven fut, svéd márka.
Én inkább vennék egy megbízható márkát akár használtan mint egy csillivilli olcsót amivel csak a bajod lesz.
MIT gondoltok erről a babakocsirol? Megéri megvenni? Mennyire strapabíró? Mennyire tartós maga a muanyag része illetve a ruha anyag? Huzata levehető? Mennyire tartja stabilan a baba gerincét Mózes?
További ajánlott fórumok:
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- Hol lehet legjobb áron HASZNÁLT, prémium kategóriás babakocsikat kapni? Főként a klasszikus, mély babakocsik érdekelnének...
- Vélemények érdekelnének Baby Design Mini babakocsiról?
- Bertoni sporty babakocsi van valakinek? Vélemények érdekelnének
- Vélemények érdekelnének Bertoni Star babakocsiról.
- Chipolino lumina babakocsi méretei érdekelnének - valaki tud segíteni benne?