Vélemények érdekelnének Baby Design Mini babakocsiról? (beszélgetés)
Szia!
Nekünk baby design mini van a 2010es modell,imádja a kisfiam és én is,ugyh én csak ajánlani tudom neked:)
Én is sokat bkv-zom,és nagyon könnyen boldogulok vele,sajnos nem sok a segitökész ember igy legtöbbször egyedül kell,h emeljen,könnyü is és jól el lehet férni vele bárhol:)
Szia! Nekem hasonló - egy évvel korábbi - típusú baby design babakocsim van, szerettem. DE! A bevásárlókosár rész gyakorlatilag használhatatlan, nem lehet hozzáférni, csak kis cuccok férnek el benne, amit elég nehézkes volt belegyömöszölnöm. Ha "bezárom" a gyereket, utána nehéz kinyitni, amikor össze akarom csukni. És nem lehet - az enyémet - majdnem vízszintesig dönteni, csak kb 75 fokban. Igaz, így is jól aludt benne a fiam. EZeket leszámítva egy éve használom és csak jót tudok mondani róla, nem nyikorog, a kerekek könnyen állíthatóak, a napernyő része mondjuk kicsi, sokat nem ér. De kényelmes és a fiam szereti. :)
Előtte volt egy Hauck (speed sun plus), na azt nem tudta felülmúlni! Csak annak meg elgurult a kereke 2 év használat után, igaz nagyon sokat használtuk a kislányommal.
Szia!Nekem nem Mini, hanem Sprint van, de nagyon szeretem, és a kislányom is.
Ha nem kell rossz terepen menned, akkor biztos jó lesz a mini is. Nekünk a nagyobb kerékméret vált be, mert nem kell vele küszködnöm a folyóparton sem.
Vélemények érdekelnének Baby Design Mini babakocsiról?
Ha nem ilyened van, de megnézed és elmondod a véleményed, az is jó.
További ajánlott fórumok:
- Baby Design Sprint sport babakocsi 2011 vélemények, használ valaki?
- ABC Design vagy Go Baby Go testvér babakocsi a praktikusabb?
- Espiro Active 2011 sport babakocsi vagy Baby Design Walker 2011 sport babakocsi?
- Baby Design Sprint babakocsihoz milyen testvérfellépő kompatibilis?
- Baby Design Sprint plusz 3:1 multifunkciós babakocsival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Baby Design Mini babakocsija van valakinek?