Baby Design Sprint sport babakocsi 2011 vélemények, használ valaki? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Tegnap elmentünk Győrbe megnézni milyen a babakocsi így ki is tudtuk próbálni és meg is vettük.Elsőre eddig szuper.
Ha netröl rendeled meg én a Babaszafarit szivesen ajánlom neked,mi ott vettük,ott egyébként személyesen is meg lehet venni,illetve rendelni is tudsz tölük:)
Ha van kedved majd megirod,h melyik mellett döntöttél,döntöttetek? :)
Nagyon szivesen:)
Ha tudod,akkor nézd meg élöben öket,illetve mi Budapesten lakunk a 13.kerületben,ha a közelben laktok szivesen megmutatom neked a miénket!:)
Szia!
Nekünk Baby design mini van,nagyon elégedett vagyok vele én is és a kisfiam is,nem állitható a tolókarja,de elég magas én 171cm vagyok a párom 184 cm és kényelmesen tudjuk tolni mindketten.
ilyen van nekünk:
Ha kiváncsi vagy vmire akkor kérdezz nyugodtan szivesen válaszolok neked:)
Könnyen nyitható-csukható, de mivel lapra csukható, nem esernyőre,elég sok helyet foglal. Az én kislányom 2 éves lesz, de nagyon kényelmes még most is neki, pedig tavaly vettük.A tolókarja nem állítható, azzal lehet, hogy lesznek gondjaid.
Ha nincsenek rossz terepviszonyok, akkor lehet, hogy jobban jársz egy kisebb kocsival.
Remélem tudtam segíteni:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Cam márkájú babakocsit használ valaki?
- Aki használt már Jané nomad típusú babakocsit hogyan volt megelégedve vele?
- Kismamák milyen oldalakon lehet használt babakocsit találni?
- Baby Design Sprint babakocsihoz milyen testvérfellépő kompatibilis?
- Baby Design Sprint plusz 3:1 multifunkciós babakocsival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?