Baba érkezik kutyás családba (beszélgetés)
Igen. :-)
Előző nap igaz, hogy elméletileg nem volt pé-m, de mondtam apának, ha össze akarunk bújni még most, mert kiskutya mellett nem sok energiánk és kedvünk lesz rá.. pár hétig bent volt, mert túl pici volt még a kerthez, így alvás sem sok volt.
Ééés kisprücsök pont akkor döntött úgy, hogy eljön hozzánk. :-)
Lehet, a kiskutya motiválta. :-DD
Ez komoly????
Nálunk is így volt! 6-án taliztunk Pompással (szintén vizsla, bár már nagy!), 7-én fogant Bence, 8-án hoztuk el. :)))
Hidd el, imádni fogják egymást!!!
Nagyon édes lehetett!!! :-)
Mi még csak pocin keresztül pajtáskodunk, de remélem akkor is nagy lesz a haverság, ha már kint lesz a manó..
Az biztos, hogy kb. aznap fogant, mikor a legújabb falkatagunkat, egy kisvizslát hazahoztunk, úgyhogy nekik világi nagy pajtásoknak kell lenniük majd. :-)
:))) Édesbogyó!
Mi is arra számítunk, hogy az első szava a Pupu lesz kb...
Fiam 4 hónapos, és ha a kezemben van a kanapén, és a kutya nincs itt, vadul keresi... :D
Sziasztok!
Elég régen írtam ide. Látom, van itt olyan, aki babát vár és olyan is,akinek már van...
Most azért írok, mert a kislányom kimondta az első "szavát"...és mi az? Vau-vau!
Csak ezt szerettem volna megosztani Veletek :)
További szépséges babavárást kívánok :)
Nekünk most 4 kutyánk van, kisgyerekem már nincs.
De volt 60 kilós német dog, 2 éves gyerek mellett, imádták egymást.
Alíz feküdt a földön, Máté meg a lábai közt a hasán. Rajtunk kívül mindenki frászt kapott, aki látta, de nagyon édesek voltak.
Mátéért a tűzbe is ment volna:), bármikor egyedül lehetett őket hagyni az udvaron.
Sétakor, ha a gyerekeim előreszaladtak, eléjük kanyarodott, mint 1 terelőkutya és visszafogta őket:)
Meg annyi birka szülő van, hogy az elképesztő... Mintha valami leprások lennénk, mikor visszük a kutyát sétálni! Nagyon ki szoktam akadni!
Persze a kutyások, akikkel együtt sétálunk, már várják, hogy vigyem Bencét is! :D
"De szerintem az én kutyám szocializáltabb mint egy két ember!"
Hát erről tudnék én is mesélni, meg a jól nevetségről, amiről a gyerkőcök ugyan nem tehetnek, de a mellettük lévő anyu-apu annál inkább! Társasházban lakunk.. Már alig várom az első olyan beszólást, hogy: kutya mellé gyerek, mekkora felelőtlenség... Hát kapni fog hideget-meleget az biztos...:-) Egyébként is ugrok a kutyás megjegyzésekre főleg ha a sajátomról van szó....:-)
"most már esténként a hasamra tapasztott füllel hallgatóznak mellettem a kanapén... "
:DD
Ez édes lehet!!
Szívesen megnézném, ahogy fülelnek!
:DD
Sziasztok! Hát én is az "elvetemült" kutyatartók közé tartozom.. nekünk 2 kutyánk van 50 nm-en (2 szoba) szeptemberbe fog érkezni az első csöppség (akire 2,5 évet vártunk). SOHA egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy megváljak tőlük a baba miatt.. a terhességem első három hónapját senkinek nem kívánom, többet telefonáltam a wc-be mint amennyit a kanapén ültem.. mindkét kutya ott ült mellettem a fürdőbe minden egyes alkalommal amíg jobban nem lettem, most már esténként a hasamra tapasztott füllel hallgatóznak mellettem a kanapén... Nálunk gyakorlatilag mindent lehetett a kutyiknak, pl. velünk aludtak a paplan tetején stb.. Persze mióta várandós lettem lett 1-2 új szabály pl. nem alszanak velünk és a szobába se mehetnek be ahol a babó lesz, és ha megszületik a babó akkor is lesznek új szabályok mint minden családban, mert azok vagyunk így 4-en, lassan 5-en!..
Bocsánat, hogy ilyen hosszú és személyes lett, de kinyílt a bicska a zsebemben a 3. hozzászólás miatt! További szép napot nektek!
További ajánlott fórumok:
- A családban úton van egy baba, akiről az 5. hónapban állapították meg, hogy vízfejű
- Kutya érkezik a családba
- Terhesség alatt stresszelt valaki sokat, sok volt a családban a veszekedés? Lett valami baja a babának, mikor megszületett?
- Született az utóbbi időben kisbaba a környezetedben, családban? Hogy hívják?
- "Harci kutyások"! Családba csak kölyköt vagy felnőttet is, nyugodtan?
- Baba született a családban. Fehér csíkok vannak a hajában. Mitől lehet? Tündéri így is :-)