Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azért teperek, hogy senki se szeressen, és senki se... fórum

Azért teperek, hogy senki se szeressen, és senki se... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

18. 5bastya (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:25
egyemmeg a szived remélem megleled a foltodat,mert egy jo kapcsolatban meg se fordulna a fejedben, hogy birtokolnak.A harag nem feltétlen rossz. J.Attila fogalmazta jol: nem rád haragszom, hanem érted haragszom.. (bocsánat ha nem helyes ay irásom,más klaviatura egy darabig)
17. Archer84 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:11
Rossz lehet olyan kapcsolatban lenni, ahol birtkolnak.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Archer84)
ma 19:06
Férfi
15. Archer84 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:06
Férfi vagy,vagy nő?
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Lolita2112)
ma 19:03
Az okom az annyi hogy elkerüljem hogy bárki is birtokoljon. Ha valakit nagyon szeretnek és határozott elképzelésük van arról hogy neki mi a jó, akkor ráerőltetik. Így tehát az a fajta kombináció ha van egy határozott ember aki nem csak a saját, de a másik életét is 100%-ig tudja (legalábbis így érzi), plusz még szeret is, az igen veszélyes rám nézve. Az nem szeretet, hanem birtoklás. A haragot is ugyan emiatt nem akarom. Ha haragszik rám valaki, akkor mindenáron azt akarja hogy nekem rossz legyen , mert ő aztán 100% tudja azt is hogy mi a rossz nekem. Szóval ha csak az szeretne vagy gyűlölne aki akaratgyenge ember, azt nem bánom. Viszont nehéz így kiszűrni hogy ki mellett lehetek az, aki. Ha pont egy akaratos embert választok, akkor se biztos hogy rosszul járok, mert aki 100%-ig úgy gondolja hogy az a jó nekem amit ő gondol, lehet hogy pont tényleg az a jó, és aki gyűlöl és azt hiszi tudja mi a rossz nekem, az meg téved, akkor jól járok. Viszont ha kifogok csak 1 embert aki szeretve tesz rosszat, meg még egyet aki rosszat akarva tesz rosszat, az nagyon nagy nyomás érzelmileg. Ellenállni az érzelmi manipulálásnak, vagy fenyegetéseknek. Aminek az lenne a vége hogy összeomlanék idegileg, és már csak az maradna hogy visszavágjak és lerántsam őket magammal, ha már kiszabadulni nem tudok ebből és soha boldog, akkor ő se legyen. Jó irány ez? Nem! Magamtól eszembe se jutna másokat megváltoztatni. Ezért jobb a közönbösség,távolság tartás, és így másnak se jut eszébe. Egyébként igaza van az egyik hozzászólónak hogy ezért teperni nem kell, csak nem mutatni magamból semmit. Inkább ennek az a nehezebb része hogy mindig meg kell tartsam a véleményem, de ezt fogom tenni. Eddig már bejött. Mondjuk boldog most sem vagyok, de már annyira negatív sem. Az a baj hogy amint elkezdenék örülni valaminek, rögtön behúzom a féket, mert nehogy jöjjön valaki aki elrontja, ez jut eszembe. Hiába vagy te a legerősebb a világon, ha az egész világ ellened van. Ezt a mondást én találtam ki, és sajnos igaz is lehetne, de azért mindenkit nem ismerek, hál istennek. 1 ember van a világon akinek örömmel alárendelem magam úgy is hogy boldog is vagyok, de hát ő hozzá föl se érek, se emberileg se máshogy. A többiek meg csak húznak vissza, de ő miatta azért kitartok. Ha más hibázik naponta, az rendbe van, én hibázok havonta, azt hallgatom hetekig. Hát, már megszoktam.
13. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:44

Igazad lehet,

Mostanság,

Ez Világban!

ma 13:38
Nézd meg Kern Andrással a Gondolj rám c. filmet, tele van ötletekkel, hogy érheted el. 🙃 Remélem, releváns a sztori.
11. semleges (válaszként erre: 7. - Fokhagyma)
ma 13:36
Arra gondoltam, hogy depressziós vagy beteg? És ha "elmenne" ne hiányozzon senkinek. Remélem nem erről van szó. Csak hirtelen ez ugrott be. Miért mondana ilyet az ember. Általában jó dolog ha az embert szeretik. Mindenkinek pozitív ha szeretve van. Remélem tévedek és nagyon nem erről van szó. Kérdezted, ezért elmondtam mire gondoltam én hirtelen.
ma 12:38
nekem ez teljességgel érthetetlen..
9. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:30
Nagyon sajnálom.
8. Archer84 (válaszként erre: 7. - Fokhagyma)
ma 09:29
Lehet azért nem akarja, hogy szeressék, mert akkor ő is fog. Védi magát az érzéstől, az esetleges sérülésektől.
7. fokhagyma (válaszként erre: 6. - Semleges)
ma 09:24

Megosztod velünk a gyanúdat?

Nekem is nagyon furcsa, hogy valaki azt akarja, hogy ne szeressék. Vajon a Hoxa népére gondolt, vagy úgy általában mindenkire?

ma 08:46
Nekem van egy gyanúm.
ma 08:27
ez furcsa kijelentes!de mi okod van ra?
ma 07:27
Ezért különösebben nem kell teperni.
3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:07
Kötődési nehézségeid vannak?
ma 06:18
Hogy senki se szeressen? Ilyet még nem hallottam. Mi az oka?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook