Az eredeti göndör hajra van olyan pakolás, ami tartósabbá teszi az egyenesítést és edzés után nem kell újra vasalni? (tudásbázis)
Gondorhajra a legjobb megoldas ha megbaratkozol vele hogy gondor. Ahhoz alakitasz frizurat es onnantol eltunnek az extra problemaid. Van tobb vagas amit egyenesre szaritva es beugorva is lehet hordani. Valassz azokbol es ugy egyszerubb az elet. Tapasztalat ;)
Amugy nem tudom mennyi idos vagy de : kamaszkorban , szuleskor, illetve klimaxkor valtozhat a hajad. A gondorseg is johet mehet. En olyan embert is ismerek akinek begondorodott olyat is akinek kiegyenwsedett... persze van akinek nem valtozik semmitol.
Nekem is göndör a hajam.
a GÖNDÖRSÉG A HAJSZÁL HOSSZÁBAN LEVŐ SEJTEK FIZIKAI ELRENDEZŐDÉSÉBŐL ADÓDIK. Nem túl sokat lehet tenni vele, ami nem károsítaná a szerkezetét!
És a víz, meg a pára mindég vissza fogja göndöríteni.
Nekem nem tört az egyenesítés után,..sőt,nagyon jó állaga lett.Nem olyan kis könnyű,röpködős.
Kérdezz meg olyanokat,akiknek már volt egyenesítve.
Egy idegesítő alak, és újra kiegyenesedik.
Bölcs ember mondotta vala ezt.
További ajánlott fórumok:
- 30 évesen őszülök, de nem akarok 2-3 hetente festetni. Van tartósabb megoldás?
- Brasil Cacau keratinos egyenesítő hajkezelés: tapasztalatok, vélemények?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Hajvasalás előtt-után mit érdemes tenni a hajra, hogy tartósabb legyen? (Hab, lakk, stb?)
- Melyik a jobb, tartosabb ha egy matracban megfeszített rugók vagy kanyargós rugók vannak?
- Melyik műköröm a tartósabb: porcelán vagy zselés?