Brasil Cacau keratinos egyenesítő hajkezelés: tapasztalatok, vélemények? (tudásbázis)
Én már 3 éve 4havonta megcsináltatom és fantasztikusan jó. Eredetileg göndör a hajam és 3 hónapig csak kézzel fésülöm szárításnál és szög egyenes lesz. 4. hónapban kezd kunkorodni.
Attól függ, hogy hol csináltatod. Én a Podmaniczky utcába szoktam menni, kuponos oldalon veszem és így sem ráznak át. Régen Budára jártam a Bem raktpartnál az is kuponos volt, de ott lehámlott a fejbőröm utána és nem is volt tartós pedig Ő 2* annyi ideig csinálta. Én csak ajánlani tudom!
pár hónap múlva ugyanolyan lesz a hajad, mint előtte volt.
nem fogja roncsolni.
nekem is fényes és egészséges volt az egyenesítés előtt, csak épp hullámos. a fényesség maradt, csak egyenes lett. aztán kb 4-5 hónap alatt ment ki belőle az anyag (illetve le is nőtt ugye nagy rész), és most pont ugynanolyan, mint volt. (kellene menni megint egyenesíttetni, mert ha jön az esős-párás idő, akkor aztán megint úgy fogok mindig kinézni mint aki a híd alatt aludt:))
Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet beszerezni a Brasil Cacau keratin-t? meg amivel előtte megmossák a hajat?
Kérem írjon az e-mailemre!
shanclan@gmail.com
Köszönöm.
Sziasztok:) Ajándékba kaptam egy brasil cacaus kezelést, de nem igazán vagyok benne biztos, hogy megcsináltassam-e. A hajam egészséges,szépen csillog, szóval maximum annyi változás lenne, hogy a kezelés után egyenes lesz. Arra lennék kíváncsi mi van akkor, ha elmúlik a kezelés hatása?! Kicsit úgy érzem, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. lehet, hogy hónapokig szép,csillogó lesz a hajam, de mi lesz utána? Volt már valaki ilyen kezelésen? Ha igen tudna adni pár infót? Félek, hogy a kezelés után esetleg roncsolódna a hajam...
Előre is köszönöm:)
Szia!
Nálam úgy csinálják, hogy felkenik ezt az oldatot, majd megszárítják, utána minden tincset átvasalnak 15x, majd újra átvasalják az egészet, majd megmossák újra, szárítás, vasalás. kb. 2 óra összesen.
Szia!
Engem érdekelne. Mennyiért adod el?
szia
irtam privibe.....
Nem tudom lesz-e még reddyke aki válaszolni tudna,de megpróbálom.
Hajas Laci honlapján lehet is vásárolni Brasil Cacau terméket....akinek van elég vastag pénztárcája.
Viszont nem tudom melyik közülük a Keratin komplex ,amit a kezeléskor használnak.Ha jól tudom,mikor ezt felvisszük a hajra,20 perc hatóidő után nem kell öblíteni,hanem egyenesre szárítani,majd pepecsesen át kell vasalni pici tincsenként többször is.
Mit kell még ezen kívül tenni?Előtte?Utána?Mennyire kötelező a samponja és a balzsamja? Vagy ez csak plusz pénz kicsikarás?
Mennyi idő után lehet hajat mosni és normál samponnal lehet-e.Nem haj egyenesítés céljából érdekelne,mert egyenes,viszont kicsit elégette a szőkítés,állítólag rendbe teszi a hajat.
Sziasztok! Én már 2 alkalommal vettem részt keratinos hajegyenesítésen. Nekem nagyon göndör hajam van és nagyon jó véleményem van a kezelésről. Egyáltalán nem roncsolta a hajam, sőt egyetlen hajszálam sem töredezik.
Egyetlen egy problémám van vele (ill 2: az egyik az ára), szóval, hogy nagyon kiszívja a festett haj színét, ez sem lenne még olyan nagy baj, de amikor a keratinozott hajat színező/festék éri, akkor utána már nem lesz olyan könnyen kezelhető. pl. a hajszínezés előtt csak hajmosáskor vasaltam, utána meg minden nap. Nincs erre valamilyen megoldás? Másnál is előfordult ez?
Nekem azt mondták, hogy a Brasil Cacau-val csinálják. Vagyis azt választottam. Van nekik valamilyen sima keratinos hajkiegyenesítés és a Brasil Cacau. Én az utóbbit választottam, úgy gondoltam az jobb, tartósabb. Barátnőm a simát választotta, hát az nem ért semmit, pedig neki csak kicsit hullámos haja van. Vasalni is sokszor átvasalta, meg minden... jó sokáig voltam...
Azt, hogy a fodrász rontott-e el vmit, vagy nem az eredeti terméket használják, azt én nem tudom
Nem vágyom szögegyenes hajra, csak olyanra, ami kezelhető...
Majd vmi lesz, a második alkalmon még gondolkodom... (van pár hónapom addig)
Köszi a válaszokat
Nem igazán. A hajam nagyon-nagyon göndör eredetileg, már szinte afrósan (fodrászok is mondták). Az első 3 napban nagyon jó volt, tetszett, meg minden. Nem érte víz, pára, nem raktam bele csatot, mindent betartottam, amit mondtak. Az 5. nap után muszáj volt megmosnom, nagyon gyorsan zsírosodik azóta. A hajam hullámos maradt jócskán, és mivel sok is van, ha megszárad, olyan mint az oroszlánsörény. Muszáj rá vasalnom, hogy álljon valahogy. De nem akarom tönkre tenni a vasalgatással.
Nem tom, jobb lesz-e, mert most.....
És az eljárás sem 2Ft. Komolyan már a dauer-on gondolkodom...
Sziasztok!
Régen írtatok ide, de azért megpróbálom!
Az a kérdésem, hogy a második kezelés után jobb lesz az eredmény, mint az elsőnél?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kezd érlelődni bennem az elhatározás:) jaj a pénztárcámnak :)
Csak egyvalamit írj még meg légyszives: formaldehidmentesek ezek a termékek? A barátnőm, akivel együtt tervezzük ezt a hajegyenesítést, kismama, és nem vetné alá magát ilyesminek, ha komoly (mérgező) vegyszerek is vannak benne (ami azt illeti, én sem)
Szia! Kérdezhetek akkor párat? Tényleg nincs benne formaldehid? Nem teszi tönkre a hajat, nem fog törni a kezelés után? Illetve nem fog nagyon lelapulni tőle a haj?
Esetleg egy megközelítő árat is tudnál mondani, félhosszú, erős szálú, sűrű hajra? És a hajápolók, amiket használni kell utána, mennyibe kerülnek?
Köszönöm előre is, ha válaszolsz.
További ajánlott fórumok:
- A keratinos póthajam leszedése után rengeteg hajam kihullott... =( Szerintetek mit csináljak, hogy mihamarabb visszakapjam a régi kinézetem?
- Az eredeti göndör hajra van olyan pakolás, ami tartósabbá teszi az egyenesítést és edzés után nem kell újra vasalni?
- Többé nem egyenesíttetem ki a hajam, meghagyom hullámosnak,...
- A keratinos hajápolás megegyezik a keratinos hajegyenesítéssel?
- Brasil Cacau hajkezelés utáni tapasztalatok? (Erősen roncsolt vékonyszálú haj eseten)
- Üdv! A Brasil cacau hajkezeléssel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatok? Esetleg van valakinek hozzá anyaga?