30 évesen őszülök, de nem akarok 2-3 hetente festetni. Van tartósabb megoldás? (tudásbázis)
húúú, az egész családom, mindkét oldalon igen korán őszül.
nekem már 28 évesen volt a hajamban elől egy hófehér tincs, amit utána követett több is, és egészen 40 éves koromig bírtam festék nélkül, ugyanis a páromnak nagyon tetszett így.
majd akkor kezdtem festetni, mikor már több volt az ősz, mint a barna.
vörössel kezdtem, utána vil barna, majd most középszőke lett, de folyamatosan őszülök, elől a fejem búbjáig már majdnem tiszta fehér, hátul meg barna :)
vigyázz arra is, hogy világos bőrhöz ugyanolyan sápasztó tud lenni a túl sötét, mint a nagyon világos.
valamint a kor előrehaladtával minél sötétebbre festik a hajat, annál jobban elmélyíti a kezdődő ráncokat :(
4-5 hetente elég festeni, fölösleges sűrűbben :)
Sok fiatal latok,oszulve.Teged miert zavar?
Mas sokat kolt ra,hogy szep oszes haja legyen.
Fogadd el ugy a hajadat,ahogy van.Egy fiatal arc,es egy osz haj,engem nem zavarna.
sziasztok!
A barátom 25 éves és már elkezdett őszülni. Mondjuk még nem veszélyes csak nagyon sötét barna a haja és abból nagyon kitűnnek az ősz hajszálak. Szerintem engem jobban zavar az egész mint őt... Bár mondta, hogy ha esetleg lenne valami alternatív megoldás ennek a "megállítására" szivesen kipróbálná. De mint büszke férfi a festékről hallani sem akar.
De sajnos ilyen módszerről nem tudok. Ha esetleg valaki tud, akkor írjon.
Egyébként hallottam már valami Sunrider-es tablettáról ami fokozza pigment termelést...
Én sötétbarnának látom a hajamat, de a fodrász szerint sötétszőke, mert nincs benne vörös árnyalat. Tejfölszőkén kezdtem valaha, majd az évek alatt sötétedett. 14-25 éves koromig bár nem volt divat, de beállt melírozott stílusra, kese alapszínnel. A szülésekkor egyre sötétebb lett.
S mostanában láttam az első ősz hajszálakat.
Milyen színűre lehet ezt festetni?(Még sosem volt.)
hát olyanra festesd, amilyen tetszik, meg amilyen jól áll neked:)
az a természetes hajszínedhez közeli árnyalatot választasz, az biztos siker, de biztos más hajszín is jól állna:)
attól, hogy a "szívében" fiatal, nem mások, hanem saját maga fogja magát fiatalnak tartani:)
mindenki más ránézésre, külső alapján ítél.
aki őszül, sokkal idősebbnek néz ki, ez van. vagy festeti az ember a haját, vagy bevállalja, hogy koránál idősebbnek nézik.
Igen, de a szín még hagyján (úgy tudom, visszafordíthatatlan) az idegrendszeri és a májkárosodás mellett...
Ezért sem ajánlom senkinek az ezüstkolloidot. Amiket írnak róla, egész egyszerűen hazugságok. Váá, a hajam az égnek áll az ilyenektől...:-/
az adatlapja alapján nő:)))
én megértem, hogy zavarják az ősz hajszálak, sajnos nekem is sok van, én festeni szoktam rendszeresen (amikor már nagyon gáz).
További ajánlott fórumok:
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Hajvasalás előtt-után mit érdemes tenni a hajra, hogy tartósabb legyen? (Hab, lakk, stb?)
- Melyik a jobb, tartosabb ha egy matracban megfeszített rugók vagy kanyargós rugók vannak?
- Szerintetek hogy tehetném tartósabbá a sima tippes műkörmöt, hogy ne törjön le olyan hamar? Várom tanácsaitokat!!!
- Melyik műköröm a tartósabb: porcelán vagy zselés?
- Milyen tejszínt használjak tortára, amit keményre jól fel lehet verni és tartósabb? (kivéve Hulala)