Szerintetek hogy tehetném tartósabbá a sima tippes műkörmöt, hogy ne törjön le olyan hamar? Várom tanácsaitokat!!! (tudásbázis)
Ahogy én eddig láttam... alkatfüggő is. Barátnőmmel ugyanaz a műkörmösünk, nekem simán kibír sérülés nélkül 4-5 hetet a zselés, épített. De bnőmé egy hét után letört, vagy egyszerűen leesett.
Nekem a zselés vált be, érdemes lenne kipróbálnod, szerintem.
Nekem már volt mind a kettő.
Sajnos nagyon "domború"a körmöm.A porcelán sokkal tartósabb volt,viszont amikor elkezdett nőni a körmöm,a merevsége miatt keresztbe elrepedt.
A francia tipp-zselénél meg a fehér zselé már 2 óra elteltével elválik a tipptől.
Engem is érdekelne már egy igazán tartós megoldás:((((
Már azon gondolkodom,hogy érdemes-e egyáltalán kidobni rá 5000 ft-ot!?
Hát nem tudom...nekem nem igen volt tippes körmöm..
Nekem is mindig kicsi a körmöm, mert mindig lerágom!Nekem még is tud a manikűrösöm felrakni zselés körmöket...
Nem.Magába csak a tipp mindig le fog törni.Tapasztalat.
Miért nem tesztek rá zselét?
További ajánlott fórumok:
- 30 évesen őszülök, de nem akarok 2-3 hetente festetni. Van tartósabb megoldás?
- Homeopátiás gyógyszert használók tapasztalatait, tanácsait várom
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Hajvasalás előtt-után mit érdemes tenni a hajra, hogy tartósabb legyen? (Hab, lakk, stb?)
- Melyik a jobb, tartosabb ha egy matracban megfeszített rugók vagy kanyargós rugók vannak?
- Melyik műköröm a tartósabb: porcelán vagy zselés?