Hajvasalás előtt-után mit érdemes tenni a hajra, hogy tartósabb legyen? (Hab, lakk, stb?) (tudásbázis)
hajvaslás után hajfénysrayt érdemes ráfújni PL:gliss kurnak van ilyen hajfényspyrje amit akkor kell ráfújni ha a frizura teljesen kész ez ápol is:)
előtte pedig hővédő löttyöt:) nekem a syoss hővédő folyadék bejött:)
babyliss-t ne vegyél,és fésűset se!Vékony kerámialapos a legjobb!:))
amúgy megint a göndör jön divatba! :)) ráadásul párás az idő,akinek hullámos vagy göndör,úgysem marad meg az egyenes!Én is hiába vasalom! :S
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni a Remintgon cs5002-es hajvasalóról. Tud valaki valamit írni róla? Érdemes megvenni? Elöre is köszönöm!
Sziasztok!
Én a Remington hajvasalóra szavazok,a fodrászomnak is olyan van és nagyon szuper!
Szerintetek melyik hajvasaló jobb a fésűs vagy a sima?
Hajvasalás előtt én szilikoncseppeket teszek a hajamra és formázó sprét(mindkettőt a fodrászom ajánlotta).Nekem nagyon beváltak.
Szia!
a Media Markt-ban biztos találsz.Én egyszer ott nézegettem pont a hajvasalók mellé volt kirakva.
Én hajhabot szoktam rá tenni egész egy héttel ezelőttig!
Ugyanis a fodrászom ajánlott egy nagyon jó pumpás egyensítéshez használatos folyadákot. A nevében nem vagyok biztos, mert úgy hozattam vele azt hiszem G.A.M.A. ??? nem tudom.
Lényeg az, hogy hajegyenesítés előtt kell befújni vele a hajat. Én úgy szoktam, hogy ráfújom a hajamra majd a kezemmel végig húzkodom a hajszálakon tincsnként. Utána lehet vasalni! Csak ajánlani tudom! 1000 Ft egy flakon, de sokáig elég.
sziasztok.lehet nem idetartozó téma, de hátha segítetek.. most állok újabb hajvasaló vásárlása előtt. szeretném ha segítenétek, szerintetek melyiket, mert most mindkettő elég akciós termék egy boltban, persze ha le nem késem az akciót, úgyhogy sürgőőőőős lenne.
1. jelölt: babyliss wet n'dry 2170E
2. jelölt: remington cs 5002
véleméyeiteket kérem ezekről, lécci. (mihamarabb)
Amúgy a hajvégeimre szilikonos hajvégápolót használok, rossmann-ba lehet venne, kb 800-1000ft között, majd amikor félig nedves a hajam ráfújom a got 2 be straight on hajkisímító, hővédő sprayt (kb 1000-1200ft),megszárítom,és máris jöhet a vasalás. Nekem bevált, mondjuk eléggé egyenes a hajam, csak a végei kicsit kikunkorodnak, és szeretem ha nem. nekem tartós arra a pár napra, mert kb 3 naponta újra hajmosás. meg kiegyenesítve mégis sokkal egyenesebb,szebb és hosszabb is.további szép napot, sziasztok.
Sziasztok
Használ/t it vki got 2 be straight on hajkisímító, hővédő sprayt??? Ha igen akk írja meg légyszi h hogyan, jah és h száraz hajra is lehet e fújni.
Sziasztok!!!
Milyen hajvédő spray-vel érdemes lefújni a hajat vasalás és szárítás előtt, h ne töredezzen.
Előre is köszííí:)
További ajánlott fórumok:
- 30 évesen őszülök, de nem akarok 2-3 hetente festetni. Van tartósabb megoldás?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Mivel kezelitek le a dísznádat, hogy tartósabb legyen?
- Quilling-szépségeket milyen lakkal lehet (érdemes) kezelni, hogy szép is legyen, meg tartósabb is?
- Papírmaséra milyen lakkot kell fújni, hogy tartósabb legyen?