Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás? (tudásbázis)
szia,
nekem is nagyon törik. Söt, vekony szalu es nincs sok hajam. Plusz nagyon hullik sztem.
En nezelödtem olyan kapszulak utan, amik elösegitik a haj növekedeset, egeszsegesse teszik es megszünteti a hajhullast.
Ezt talaltam: Vichy Dercos hajhullás elleni ampulla
es ezt talaltam rola maqyarul: "Az Aminexil rögzíti a hajgyökeret, mert nem hagyja megszilárdulni az őt körülvevő kollagént. Az SP94 molekula a hajszál belsejébe hatol, és ott a hajat alkotó elemekké alakul át, így erősítve azokat. Három hetes használat után a hajhullás csökken. Az ampullakúrából árusítanak nők, illetve férfiak részére készültet is. Praktikus az egyszer használatos adagoló fiola. Sajnos nem a legolcsóbb, 12 fiola ára 10 ezer forint körül mozog"
ha lesz ra penzem en lehet kiprobalom. Az is lehet, hogy buktam xezer forintot, de lehet hogy helyreteszi egy eletre a hajam...
Szia! koszonom szepen az infot!!!!
A megvetele nem gond en se Mo-n vagyok, az ebayn megneztem mar, csak nem tudtam, hogy Te melyiket hasznalod, de most mar tudom:) koszi szepen!
Nekem személyes tapsztalatom a Kérastase-ról, hogy szar, nem ért sokkal többet, mint az olcsók. Persze, próbáld ki, lehet, hogy neked pont ez lesz a megfelelö.
Mint írtam, már három hónapja Phyto-t használok, az gyógynövényes, ricinusos és szuper.
Koszi a valaszodat, rendelni fogok kerastaset, meg akkor naponta kenni fogom.
Amugy en joico-s k-pak-os keratinos cuccot hasznaltam, hat atszamitva 6rugo volt es igy is ciroksepru a buram.
Na majd kiprobalom a tiedet.
A herbal eszenzisz:) mint gyogynovenyes sampon az jo?
nekem csak a hajam vege volt iszonyat szaraz, kb az utolso ot-hat centi. en is sokat vasalom. en mindennap teszek ra - csak a vegere - meghozza reggel. heti ketszer hajmosaskor meg kicsit tobbet, a legfelso hajretegre vegig, de csak miutan megszaritottam a hajam, tehat szaraz allapotban hasznalom mindig, mert ugy jobban erzem, mennyire szivja be.
nekem nagyon sokat segit, nem ilyen iszonyat serpuszeru azota, es nem is kellett vagatnom vegre halistennek (elotte igen).
egyebkent szerintem keratinos termek es keratinos termek kozott eg es fold lehet szoval szerintem ilyen 1-2000 forintos cuccokat sose erdemes ilyesmibol venni mert azok biztos hogy tul olcsok ahhoz, hogy minosegiek vagy hatasosak legyenek. szoval en inkabb raszanok nyolc ezer ft-ot egy normalis cuccra minthogy kidobjak haromezret olyasmire, ami aztan egy betut nem hasznal...
A legtöbb sampon nem több sima mosószernél. Válassz növényit, vagy valami nagyon jó minöségüt.
És el a kezekkel a Loreál, Panten, Fructis és társaitól!
Phyto sampon és maszk ( növényi ) + ricinus.
Én is használom, szuper !
Minden hajmosás előtt csinálj egy nagy mély hajpakolást, amit jól maszírozz be a fejbőrödbe és a hajvégekre is jusson bőven belőle. Egy ilyen pakolást minimum egy óráig hagyj fent a hajadon, de ha több időd van, akkor egész nap és éjjel is maradjon.
Hogy mégis milyen pakolásra gondolok? Nem boltban vehető hajpakolásokra, hanem különféle hajolajokra. Kókusz olaj, ricinus olaj, mandula olaj, amla olaj, stb. Közvetlenül a hajmosás előtt az utolsó órára felturbózhatod hajbalzsammal is.
A sampon az, ami tönkreteszi a hajat és a nem megfelelő táplálkozás. Szedj vitamint, hajvitamint. Sampon után pedig alaposan balzsamozd a hajad, hagyd fent végig, amíg tusolsz vagy fürdessz. Ápolás kell a hajnak, főleg a végeknek. Hajmosás után pedig a legjobb hajvégápoló a kókusz olaj. Még nedvesen is tehetsz a hajvégekre, majd egy keveset szinte az egész hajadra már szárazon. Véd a napfény káros hatásai ellen és csodás csillogó lesz a hajad tőle.
Az is fontos, hogy a balzsamot mindig hideg vízzel öblítsd ki jó alaposan a hajadból.
Ha kíváncsi vagy az olajok jótékony hatásaira, olvass bele a naplómba. Nincs túl sok hozzászólásom, csak tömören a lényeg.
Butter, hogy hasznalod a kerastase-t?
Most neztem utana, hogy lehet hajmosas elott, szaritas elott utan, naponta...
Ja es mennyit kensz a hajadra?
Te , hogy hasznalod? Es mennyire jo ez a termek?
Van, de ne fesd, ne vasald, nagyon fontos, hogy kenjed napi szinten, és a hajszárítással nagyon csínján!
Ha körkefével, kihúzva szárítod, akkor minél később kezdd el (ne nedvesen, hanem amikor majdnem megszáradt), és gyenge, alacsony fokozaton. Persze hosszabb idő lesz elkészülni, de a hirtelen forró levegő és a gyors kefélős mozdulatok nagyon betesznek a hajnak.
Én ezt ajánlom, hajszárítás után bekenheted vele az egészet, de nem kell nagyon sok belőle:
További ajánlott fórumok:
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Nagyon belassult a gépem, nem találok megoldást! Kérlek segítsetek!
- Nagyon erős fogfájás - mi a megoldás?
- Nagyon nehéz természetű férfivel csak a szakítás a megoldás?
- Szőke vagyok, és nagyon, borzalmasan törik a hajam...mit tegyek? Van valami megoldás rá?Kérlek segítsetek, minden ötletet várok!
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?