Nagyon belassult a gépem, nem találok megoldást! Kérlek segítsetek! (tudásbázis)
Igen, köszönöm. És tuti hogy az explorer, kicsit utána is olvastam, hogy ez a lagújabb verzió tényleg sebezhető, a fejlesztői valamit nagyon-nagyon elszúrtak. Hmm, na ennyit a microsoft-ról. :D:D Azóta tök jó, gyors, működik, nem áll le, úgyhogy szuper. MOst hol a firefoxot, hol a chrome-ot használom, mind a kettő gyors, és megbízható. Azóta a Nod sem vijjog, hogy idegen szoftver akar a gépemre települni. Mintha az explorer még mintha direkt be is vonzotta volna. Boldog vagyok...megy gépem!!! :D:D:D:D
Akkor az explorer volt a hunyó. Egyébként vannak olyan oldalak, ahol ha beregisztrálsz, informatikusok válaszolnak. A lényeg, hogy megy a gép.
Köszönöm, de itt majnem csak XP-re vannak javaslatok, nekem Vistám van. Azért köszönöm. :)
mocsokmano!
javaslom, nézegesd ezt az oldalt, amit alább megadok, csak ovatosan az ott leirtakkal:
[link]
sok sikert!
Turbóka!
Letöltöttem a Mozilla Firefox böngészőt. Vajon ez a legfrissebb? Egyébként szuper...
A Chrome-ot ne használd,mert,mert!:)Nem szeretnék nyilatkozni,de a lényeg annyi,hogy "figyelnek" Téged!Firefox....ez a javallott böngésző!
Persze,hogy le.... Ennek ez a lényege,hogy ingyenes és használható!Keress rá a google-ban és meg fogod találni!Itt egy index:
[link]
MOst pillanatnyilag a Google Chrome-ot használom az explorer helyett, ezzel minden stimmel...
A firefoxot is le tudom ingyen tölteni? De én nem nagyon értek ehhez az a baj
EZZEL A BÖNGÉSZŐVEL NEM LASSÚ!
Remek....;) Egyébként használj(ki merem jelenteni) Firefox-ot!Hanyagold az Explorert.Tudom,most sokan fognak köveket dobálni,de saját tapasztalat... Használd az Firefox-ot(legújabb verzió szintén a szoftverbázis oldaláról tölthető le).Nem reklám szöveg,csak pusztán segítség nyújtás!;)
OKé,. köszönöm szépen Turbóka. Most elvileg nincs semmi gond. Azt hiszem ez az explorer nem jó...Utána is néztem egy picit, több fórumban állítják hogy a legújabb verzió hibás.
Javítás.... Az írd be,csak a futtatás parancs után értendő.;)
Írd be:Start menü,futtatás,msconfig ott válaszd az automatikus indítás ikont és kapcsold ki,amire nincs szükség.Utána használd a Ccleaner programot(valaki itt már említette-origo szoftverbázis oldalról tudod letölteni).Elméletileg visszaáll a "rend".Előtte csinálj egy biztonsági mentést,nehogy baj legyen.Ne izgulj,nem szokott probléma lenni.Sok sikert.;)
Valami mégiscsak lehetett az explorerrel, mert letöltöttem a Google Chrome böngit, és olyan gyors lett, mint még soha. Hm...
sok helyen lehet a neten sebességet mérni, pl itt is:
[link]
ha eddig nem volt gond vele, akkor most sem az a baj.
a sebbeségmérést megcsináltad?
Nekem sajnos csak az Explorerem van, nincs másik böngészőm. Viszont rájöttem hogy a Flash Player ezen a gépemen is rajta van. :D:D
Nem lehetséges, hogy az Explorerrel van a baj?? EZ jutott az eszembe...
Mi lenne, ha kipróbálnál másik böngészőt? Firefox, Opera :)
a flash animációk eddig is ott voltak, és pár napja még nem volt lassú a gépe. vélhetőleg van neki Falsh playere. ha nem így lenne sok weboldalt, így pl. a Hoxat sem látná teljes egészében. nem?
a flesh player hiányától nem lesz lassabb sem a net, sem a gép, egyszerűen a a flash animációt nem fogja tudni megjeleníteni a böngésző. ennyi.
Mert majdnem minden weboldal tele van olyan flash alapon futó hirdetéssel, amit a böngészőnek valahogy kezelni kell. Itt is fut most pl. ilyen kapszulareklám. Persze az nem biztos, hogy ettől lassú, de ez távgyógyítás.
ha csak a net lassú, akkor inkább mérd meg a sebességét, aztán, ha kevesebb, mint a szerződésben vállalt, akkor reklamálj a szolgáltatónál.
ezt nem értem. minek a Flash player, ha lassú a net? :-o
WIn alá NOD32-nél nem kell jobB....
mi az a "netről lerakódott szemét "?
Letöltöttem a Ccleanert. Meglátom mit csinál...remélem jobb lesz
Origo szovtverbázis,
Prím letöltések stb. Gugliba beírod és kidobja.
Ne félj, azok. A Flash player a képek,animációk,mozgó reklámok kezeléséhez kellhet.
További ajánlott fórumok: