Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám .. (beszélgetős fórum)
Sokat kell gyakorolni.
Ismerkedj, ismerd meg őket, Ha olyat kérnek ami neked már sok, mondj nemet. Ha lelép, jön másik.
Amelyik önző, és csak magával törődik, és nem érdekli mit szeretnél te, rúgd ki a fenébe. lesz másik.
Százból ha egy aki alkalmas arra hogy a barátnőd legyen hosszútávra. Amíg nem találtad meg, addig élvezd az életet azzal akit éppen találtál. Lehetőleg próbáld meg egyensúlyban tartani az adok kapokat. Akkor nem leszel vesztes, mert te is jól érzed magad a kapcsolatban.
Nem kell feltétlen meghívni magadhoz olyan embereket, akiket még nem is érzel igazán barátodnak, és azon kell gondolkodnod, hogy az anyagi helyzeted befolyásolni fogja - e a barátságotokat ...Magyarul, a pénzedért vannak veled, meg hogy kihasznál - e majd vagy sem ...
A barátok közös programokat sokfelé szervezhetnek, aztán majd ha "igaz" barát lesz, már mehet hozzád is, és nem lesz irigy. :)))))
Igen, azt sejtettem.
:)
"de két teljesen más körből érkező ember nem sokáig tud egymással mit kezdeni."
Én nem igy tapasztaltam:)
Persze vannak azok is, akik a saját köreikből nem találnak senkit, ők azzal hitegetik magukat, hogy direkt teszik így, és mindenkit barátjuknak tekintenek, aki valamilyen halvány érdeklődést is tanúsít irántuk.
:)
Solyommal értek egyet, az emberek többsége azoinos érdeklődési körrel, és kb. hasonló anyagi szintről, és kulturáltság azaz nívó szerint választ magának barátnak.
Az esetek többségében nem tudatosan, és nem is gonoszságból, de két teljesen más körből érkező ember nem sokáig tud egymással mit kezdeni.
Tudtommal a forumindito tanacsot kert baratokkal kapcsolatban es mindenkinek joga van leirni a velemenyet egy "adott" jo baratrol :)
Azt te nem tudhatod hogy en kikkel veszem körul magamat , mert erröl en nem irtam sem itt,sem pedig mashol :)
kevés dolog van, ami nagyobb biztonságot nyújt annál, mint hogy van egy (vagy több) barátod, akinek bármit(!) elmondhatsz!!! bármit, mert soha nem ítélkezik feletted, és bármit mert tudod megáll nála amit Rá bízol!!!
igaz?? :)
Az akit én a barátomnak mondok-mind kipróbált ember.Mind.És egyet nem lehet árulásra bírni.Semmivel.
az, hogy te kikkel veszed körbe magad a te dolgod. Itt adva volt egy téma-és arról beszéltünk.Semélyes sértésnek veszed, ha valaki nem osztja a nézeteidet.
És ők ugyanúgy számithatnak rám, ahogy én őrájuk.
Ha kell az utsó falatot adjuk oda egymásnak magunktól.
Ennyit erről.
A baratsag ellentetben a parkapcsolattal , hasonlo erdeklödesre alapul ! Ha ez nincs meg nem fordulhat elö baratsag , mert nincs közös nevezö , nincs közös erdeklödes stb....
( a parkapcsolatban alltalaban az ellentetek vonzak egymast,mert erdekes,izgato stb...)
További ajánlott fórumok:
- Durva féltékenyég vagy jogos bizalmatlanság?
- Hagyod magad, hogy kihasználjon a munkáltatód?
- Mit tennétek, ha azt látnátok hogy a gyerek kihasználja a szülőt?
- Ez segítség vagy kihasználás?
- Garzon lakás jó kihasználása-tippek, trükkök?
- Hogyan akarhatna mégis többet, ha mindenki úgy állítja be, hogy nőcsábász, kihasználja a nőket?