Az én Angyalkám születése (beszélgetés)
Gratulálok,sok boldogságot!
Gratulálunk, szép nagy baba lett! Sok erőt és egészséget kívánunk nektek!!!
:-) Ez jó! Mosolyogtam is mikor született,mert a szoba,amiben voltam 423-as volt. Így könnyebben megjegyeztem,hogy hova kell bemennem (olyan egyformák voltak a szobák):-)
Gratulálok!
az én fiam is 4230al született csak 3cm volt kisebb:)
Sok egészséget és boldogságot kívánok!
Köszönöm,viszont kívánom Nektek ugyan ezt! Azt nem tudom,hogy mennyiben más császárral szülni,mármint,hogy mennyire adja át a fájdalom utáni megkönnyebbülés érzése ugyanazt a boldogságot,amikor megpillantod a gyermeked,de szerintem attól,mert nincsenek nagy fájdalmak császárnál ugyanazt érezheti egy császáros kismama,mint egy természetesen szülő:hogy megszületett a kis Csodám :-)Én így gondolom,nem tudom,hogy valóban így van-e.Egyébként,amikor megszültem azt mondtam,ha újra szülni fogok csak császárral...persze ezt ma már nem így gondolom :-)Bár,ha legközelebb ott leszek,lehet azt mondom megint :-)
Köszönöm! Így van,ők mind egy CSODA :-)))))
Gratulálok!
Sok egészséget és boldogságot kívánok!
Nagyon nagy CSODA!
Igaz én császárral szültem de amikor vágás után mondta az aszisztens hogy látja Ákoskámat akkor már hallottam a kis nyöszörgését. Ezeket a szavakat átélni lehet csak akkor érti meg mindenki mekkora CSODA is érkezik a családba!
:) Gratulálok a Kisfiatokhoz! Az én kisfiam is egy Csoda! :)
:) Igen a mi döntésünk de még itthon lakok nehezen tudom eltitkolni ha becsuszna a baba. Jövőhéten költözöm el, de még így sem jo mert szeptemberig tuti kell vele várni mert alulműködik a pajzsmirigyem és be kell állítani hogy a babának ne legyen baja. Pedig már annyira vágyunk rá. Jó lenne babázni...
A kettőtök döntése mikor jöjjön a baba, én 23évesen, idén szültem meg a Lányomat:)
Nagyon szépen köszönöm,viszont kívánom Nektek!
Szia! Sok boldogságot a kicsihez.
Köszönöm Nektek. Rajta leszünk a dolgon és ha elérkezik az idő én is leírom majd a történetünket.:D
nekem is indították a zöld magzatvíz miatt,délben zselé 4kor oxi és fél 8kor kinn volt,a vajúdás nagyon fájt de maga a szülés már csak feszített és örültem hogy vége....
Köszönjük!!Nektek is!
Kedves Papa! Én is sok boldogságot és egészséget kívánok!
Betti jól beszél :-) Biztosan nagyon jó anyuka lesz belőled is! Igen,anyának lenni a legnagyobb gyönyörűség szerintem! Főleg amikor a gyermeked rád mosolyog és átölel...hát az valami leírhatatlan!
Hú,örültem én volna ha 3 nyomásból kint lett volna :-) Szerencséd volt,hogy nem fájt a szülés! Nem semmi :-)
Nektek is sok-sok boldogságot és egészséget!
az én anyukámnak sem mondtam el mit szeretnék abbahagytam a gyógyszert és kész...tiszta ideg volt eleinte hogy milyen felelőtlenek vagyunk,de már az unokáját imádja a legjobban!!Hidd el ha jön a baba ő is örülni fog!Miután elköltöztem otthonról én sem kértem ki a tanácsát!hajrá azt mondom,nem lehet elmondani milyen érzés anyának lenni,ha lesz gyermeked tudod csak meg,és ha úgy érzed le tudsz mondani dolgokról(bulizás,csavargás)érte a te helyed is az anyák közt van!!
Szerintem igen. Mondta, hogy várjak 30 éves koromig, de addig semmiképp nem várunk. Már nagyon akarjuk. Most költözünk össze így aztán nem tud mit tenni.:D Annyira jó lehet anyának lenni.
Először is gratulálok tényleg szép nagy babád lett.
Nekünk is minden uh-n azt mondták 1-2 héttel nagyobb de ő sem akart jönni..
Ő 3.5kg volt,de nem kaptam semmi érzéstelenítőt itt ilyenre nincs lehetőség,nekem a szülés és a varrás már nem igazán fájt csak feszített picit.Nem is kiabálhattam mert rámszóltak hogy a nyomáshoz kell az energia,de nem is kiabáltam,sokat segítettek és 3nyomásból kinn volt az én egyetlenem!
Én sem voltam még 24mikor szültem..
nagyon szép a kisfiad,sok-sok boldogságot!
Köszönöm szépen! 25 vagyok. Ha összejött volna,szerintem 22 évesen is megszültem volna :-)Miért ellenzi anyukád? A korod miatt?
Gyönyörű baba!! Sok boldogságot és jó egészséget Hozzá!
Megkérdezhetem hány éves vagy? Én 22 leszek nemsoká és én is nagyon szeretnék már a párommal kisbabát. Anyának is felvetettem de nagyon nem örülne neki. Elég elszomorító.
Köszönöm szépen!!!!Én is egyfolytában bocsánatot kértem mindenkitől,már rám is szóltak,hogy ne foglalkozzak már ezzel :-)
Nagyon szép babád van. Gratulálok!
//A szülés utolsó része nekem is pont ilyen volt. Az utolsó 50 percet végig üvöltöztem, a folyóson is hallották. Nem szégyenlem, te se tedd, habár mindenkitől bocsánatot kértem utána.//
Csodálatos kisbaba! Kívánok neki egészséget, és azt, hogy legyen sok öröme benne. Ilyen egy igazi, boldog kismama, csak gratulálni tudok szeretettel!
Szeretném Nektek elmesélni életem legcsodálatosabb napját és érzését, azt a napot, amit már annyira vártam: megszületett a Fiam, Barnabás. Nem is gondoltam, hogy ekkora öröm ez, hogy mennyire boldog vagyok, ha ránézek, ha magamhoz ölelem. Ez számomra maga a csoda!
Ugrás a teljes írásra:
Az én Angyalkám születése
További ajánlott fórumok: