Az elmúlt 4 napban Budapest és környékén nem láttatok érdekes fényeket az égen? (beszélgetés)
Egyébként ezt is írta az illető:
"Ezek meg néha felbukkannak a felhők felett majd eltűnnek aztán megint látni lehet őket. Egyszerre minimum hármat látok. Mindig többen vannak. Többször láttam olyat is h L alakba mennek mint a sakkban a ló. Előre jobbra aztán balra és előre. Vagy balra és előre aztán jobbra és egyenesen."
Nem, de februárban vaki ezt látta:
"Képzelj el egy csillagot ami mozog szép lassan. Aztán képzelj el olyan 15 csillagot ami mozog. Mindegyik más irányba csak 2 mozgott egy irányba. Egy halványabb fény volt egy másikra tapadva. Követte. Valamikor jobbról valamikor szemből jöttek. Láttam narancs sárga gömböket is olyat mint a kivánság lámpás. Viszont ezekből volt vagy 15-20 egy rajtam. Feltűntek az égen nagyon de tényleg nagyon gyorsan haladtak 3-4 másodpercig aztán eltűntek.
Na ehhez mit szólsz? Nem álltam kábitószer vagy alkohol hatása alatt. Láttam. Megesküszöm rá."
Ilyesmi volt?
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Budapest Keleti pu. környékén lakók segítségét kérném!
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Gyermek gasztroenteorológust tudna valaki ajánlani Pécel, Budapest környékén, aki hajlandó rendes kivizsgálásra?