Az egyik ujjbegyemen lett egy sötétbarna, anyajegy nagyságú folt, mi lehet ez? (tudásbázis)
Elhiszem, de elképesztőnek tartom, hogy bőrgyógyászaton ilyen várakozási idők legyenek! Nálunk, egy vidéki kisvárosban azonnal be lehet menni a többnyire üres rendelőbe!
És mi a helyzet a klinikákkal? Régebben azoknak az ambulanciájára is be lehetett menni előzetes bejelentkezés, beutaló nélkül.
Bizony a bőrgyógyászaton 3 hónapra kaptam én is időpontot. Azt mondták menjek el a rendelésre és várjak türelemmel, majd a rendelés végefelé behívnak ha reggel odamegyek. Bp XVIIker. Mondtam, hogy lázas is vagyok(39) és nem tudom kivárni azt a sok időt. A végén magánrendelésre mentem.
Megváltozott anyajeggyel sem szabad várni! Ha nincs más megoldás 8000 körül van már jobb magánrendelés.
Nem tudom, hol laksz, hogy csak sokára kapsz időpontot egy bőrgyógyászhoz. Nálunk ehhez be sem kell előre jelentkezni, a bőrdokinál alig van forgalom.
Nekem hajdanán jó tapasztalatom volt a
Merényi Gusztáv Kórház (1097 Budapest, Gyáli út 17-19.) bőrgyógyászatával, és úgy emlékszem nem kell a körzetükben lakni, hogy fogadjanak.
Az anyajegyegy vírusfertőzés abőrön,ami bármelyik korban elfertőzhet mikrosérülések után bőrfelületet.
Az ember alapból is születésekor megfertőződhet jópárRAL AMIK AZ ÉLETE FOLYAMÁR BÁRMIKOR ELŐJÖHETNEK,VAGY SOSEM TÖRNEK ELŐ.....
/benyomtam a capslockot véletlenül/szóval ne aggódj míg azt nem mondják tessék aggódni ez rosszindulatú...
Felnőttkorban is lesz az emberen egyszercsak hipphopp egy ilyen helyen anyajegy?
nem tudom még, hogy hogyan legyek türelmes O(
Szerintem se aggódj :)
Nekem is van egy anyajegyem az ujjamon, a bal hüvelykujjon, belül. Nem tudom, hogy került oda, csak annyira emlékszem, hogy eszeveszettül sikáltam a fürdőkádban ülve, mert azt hittem, hogy koszos az ujjam :D Mentségemre legyen mondva, akkor még nagyoncsak csöpp voltam :)
Azóta már sokat halványult, alig látszik.
Képzeld, hívogatom a rendelőket,de vagy fel se veszik vagy pedig előjegyés van 3 hét múlvára.
:O( Magándokira meg nincs most 5ezer ft-om. :O( idegesítő :O(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Mit gondoltok, divat még az alsó réteg sötétbarnára a felső réteg szőkére festett frizura? Hord még valaki ilyet?
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Van olyan szőkítő eljárás, amivel nem roncsolódik a hajam? (Nagyon) sötétbarna, fenékig érő hajamat szeretném szőkíttetni.
- Ha az arcomról levetetem a lencse nagyságú anyajegyemet, utána ugye nem nő vadhús?