Az egyik nagy drogériában erőltetik az önkiszolgáló kasszát... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nálunk a Lildben van ugyanez. (Illetve általában 1 kasszás van, de 3-ra való vevő áll sorba.)
Szeretem az önkiszolgáló kasszát, de a Lidlben nem használom, mert csak kártyás fizetést fogad el - én pedig jobban szeretek kp-ban fizetni. De folyton nyomatják a hangosbemondóban is, egy eladó is próbálja odacsalogatni a vevőket ... Nem túl sok sikerrel. :D
Én szeretem az önkiszolgáló kasszákat,szinte mindig oda megyek!
1.Senki nem dobálja a cuccaim.
2.Az én tempómban pakolok.
3.Le tudom ellenőrizni hogy az adott termék mwnnyibe került.(Ha drágább mint a kiírt visszaadom.)
4.Senki sem toporog mögöttem.
Drogériákban még nem láttam önkiszolgáló kasszákat.Én a Tescoban,Sparban,Lidlben és a Decathlonban használtam eddig.
Én szeretem, ha valahol van én mindig inkább az önkiszolgálót választom, mint az emberes kasszát.
Az önkiszolgálónak is megvannak az előnyei.
Nekem inkább itthon kell kapirgálni a bankkártyát, pontgyűjtő kártyát. Sosem viszem be a kerekes szekeret, hanem odabent a karkosarat vagy húzósat. Ezeket ugye nem lehet kivinni a boltból, azaz fizetésnél nem kényelmesen átszórom a kerekesbe, hanem rögtön a saját cekkerembe kell pakolni normálisan. Ergo arra már a pénztárca mindig táska alján van, fölötte a vásárolt cucc :) Amikor visszaadja a két kártyát, valahová benyomom, otthon lázasan keresem.
Volt úgy, hogy ráragadt a felvágott címkéjére, betettem hűtőbe. Egy napig kerestük, már indultam a bankba újat csináltatni :DD
Este nem járok.
Most ,, nem régóta itt is csak blokkal lehet kimenni.
Azt még nem szoktam meg,mindig begyűröm a táskÁmba, aztán kapirgálom vissza 🙄
Nekem nincs gondom az önkiszolgáló kasszával, pedig nem vagyok már fiatal. Míg mások a segítséget hívják ha nem sikerül valami, én már ugyanazt meg tudom csinálni mint a segítő ha véletlen elrontom. De ez is inkább csak az elején volt, mikor ismerkedtem a rendszerrel.
Az önkiszolgáló kassza használatával elvégezzük azt a munkát ingyen, amiért a kasszában ülők jó fizut kapnak. Szerintem nekünk is járhatna a munkáért valami kedvezmény, hisz nem csak kasszázunk, hanem kétszer is pakolunk. Előrébb meg nem vagyunk a kasszázással, hisz sokkal lassabban megy mint annak aki ott ül. Én csak akkor használom, mikor úgy ítélem meg, a sorban állás tovább tartana.😀
Ha tudok kártyával fizetni, mindig az önkiszolgálót választom.
Egyszerű a kezelése, és mindig van 1-2 eladó aki segít, amikor elakad valaki.
A tapasztalatom nagyobb bevásárló központokra értendő, drogériában még nem láttam én sem.
Szerintem jó,főleg ha csak pár dolgot veszek.
Drogériában(itt) még nem láttam.
További ajánlott fórumok:
- Miért erőltetik a zsírszegény tejet?
- Mért jó nekünk az önkiszolgáló pénztár?
- Létezik még valahol önkiszolgálós kimérős rendszer?
- Győriek! Tud valaki közületek olcsón éttermet, vagy önkiszolgáló étkezdét ajánlani Marcalváros és Adyváros környékén?
- Osztály karácsonykor ajándékozás. Miért erőltetik?
- Szombathelyen melyik óvodában nem erőltetik az alvást?