Az alábbi termékekkel kapcsolatosan kinek milyen tapasztalata van: Vision Detox, Pax, Nutri? (beszélgetés)
Szia,
De jó, hogy írtál :)Ide vagyok regisztrálva a Hölgy Mariann nagyon kedves és segítőkész!!!
Én voltam állapotfelmérésen de máshol mert tőle sajnos messze lakom :( Ennek körülbelül 3 hónapja kicsit ockodtam ettől mert drágának találtam, de ma már nem mondhatok rá semmi rosszat!
Te mikor szedtek csak magadtól kezdted el, vagy kimértek rá? A bélpróblémák mik voltak nálad? Mit szedtél rá?
Nekem inkább pszhihés bajaim voltak meg nagyon túl voltam terhelve máj, vese, bélbolyhók, kideült, hogy laktózérzékeny vagyok :( Jele még nem volt. A detoxot lassan 3 hónapja szedem, Paxot kettő, mert váltottam a Mistikre, most is szedem őket, de még a Hipert ajánlják nekem illetve egy vitamint ami a bélflórát helyre állítja mert nem tudok hízni :( A lányoknak adom a BE WEIS remélem jól írtam le :)
Én két éve használtam a termékeket, nagyon jók voltak, Detox Pax Nutrimax, nem jött ki az allergiám, az izületi problémáim, a bél problémáim is megoldódtak. Aztán abbahagytam amikor jobban lettem., tavaly egy ismerősöm ajánlott szerinte a legeslegjobb terméket, zacskókban folyékony juicet. Nem vált be, és drága is volt. Idén újra el akartam kezdeni a visiont, rátaláltam egy honlapra, ahol állapotfelmérést is csinálnak, egész jó áron s a termékekhez is egyszerű hozzájutni. Remélem, nem baj, ha beírom a linkjét:
SZIASZTOK, LÁTOM RÉGI AZ ÍRÁS AZÉRT VAN VALAKI AKI MÉG FELJÁR OLVASGATNI?
ÉN DETOXOT SZEDEK ÉS PAXOT DE VOLT MISTIKEM IS.
Én egy hete szedem de még nagy változást nem vettem észre, talán annyi, hogy rendszeresen járok a wc-re :)
Igazából Ti mire szeditek?
Erről a voll módszerről még nem hallottam.
Ma mintha gyakrabban látogatnám a mellékhelyiséget.... Talán a detoxtól.
szia!
Én mágneses rezonancián voltam és ott mondták. Szerintem veheted este is. Én is tegnap este kezdtem. nem érzek még semmit. Bár nem tudom mit kéne... Én is próbáltam keresgélni a termékkel kapcsolatban, de enm sok "felhasználói" infót találtam.
szia!
végre valaki.úgy látom nem nagyon ismerik a terméket?
Te hogyan tudtad meg,hogy a detox és a ursul kell Neked?
Ha minden jól megy én is ma kapom meg őket és elkezdem szedni.
Szerinted este kellene bevenni?
sziasztok!
én ma kezdtem el szedni a detoxot. Furán érzem magam. Detoxból 2*2, ursulból 3*2.
Azt mondják,hogy 3 hónapos kúra fontos,mert csak akkor ér az egész valamit.Szerintem a detox amúgy is egy lórugás!Nekem a hölgy aki állapotfelmérést csinált és ajánlotta a terméket (Ő nem értékesít!)azt mondta ne ijedjek meg ha a szedése elején pocsékul fogom érezni magam,mert ez így hat, hisz a méreganyagokat szedi a szervezetből kifele.
Én nagyon bízom benne a mai nap folyamán érkezik és kezdem szedni.
További ajánlott fórumok:
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?
- Mik a tapasztalatok az NPCRIZ termékekkel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a csodaszerekként árult termékekkel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatotok a Baba márkájú termékekkel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata(fodrász)a Subrina termékekkel kapcsolatba?
- Nu skin termékekkel kapcsolatban van tapasztalatotok?