Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nu skin termékekkel kapcsolatban van tapasztalatotok? fórum

Nu skin termékekkel kapcsolatban van tapasztalatotok? (tudásbázis)

2011. júl. 14. 22:18
Szia! A feleségemmel 2 éve foglalkozunk a Nu Skin-nal és használjuk a termékeiket. Volt anno egy válallkozásunk, ahol heti szinten nagyon sok MLM cég járt hozzánk és mindenki azt akarta, hogy dolgozzunk velük együtt. Nekem nagyon sokáig magas vérnyomásom volt ( 240/160/120 ) folyamatos kivizsgálások minden szép és jó csak éppen a vérnyomásom nem megy le. aztán meg jelent nálunk 3 értelmes, nem nyomulós hölgy akik már annó a Nu Skinnal foglalkoztak .A lényeg ajánlották nekem a Life Packot és a Marina Omegát. Végre megörültem, hogy nem kerül havi szinten 50.000 Ft. szedetem rendszeres a termékeket. Aztán 3 hónap múlva meg mértem a vérnyomásomat 160/90 lett . El múltak a migrénes 3 havonat elő jövő fejfájások, szédülés 2 láttás, hőhullámok. És nagyon jól érzem maga. Ez csak 2 termék volt a sok közül ami nekem nagyon használt és be vált! :-)
2011. febr. 1. 14:55
szia,nekem van. Foglalkoztam vele egy rövid ideig,a termékek egy részét is nagyjából. Az a sűrített valamilyen tökből készített lötyi-nem emlékszem a nevére-rengeteg vitaminnal rendelkezik,illetve van az a napi kiszerelésű csomag,ami több darabból áll. Használatuk során növekszik a fizikai teherbíró képesség,ellenállóbbá teszi az embert.Ennek hatását a kék lézeres antioxidáns mérővel szokták hitelesebbé tenni,ami egyéni értéket mutat.Célszerű előtte és utána elvégezni,nálam meglehetősen nagyot emelkedett ez az érték.Pedig csak azt a sűrítményt ittam.Csak baromi drágák.Oké,hogy az egészségünkről van szó,de ezt az átlag élők szerintem nem tudják rendszeresen megfizetni.Amúgy jót tudok róla mondani!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook