Mik a tapasztalatotok a Baba márkájú termékekkel kapcsolatban? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a válaszokat :)))
Most én is kipróbáltam az aloes tusfürdőjét. Nagyon jó :)))) Nem is hittem volna!
doxikri! Én is megfogom próbálni a mentolosat, ha találok vhol, kíváncsivá tettél, hogy milyen lehet. Gondolom, az akkor férfiaknak van. Már a férjemnek is mondtam. :)))
Kryszta05! Én is pont ezt hallottam a szülésfelkészítőn, hogy a Johnson termékekre sok baba allergiás, csak addigra már "betankoltam" belőlük (olajat, fürdetőt). De akkor majd én elhasználom!:))) Meg ott mondták azt is a szülésznők, hogy a Pampers pelenkát sem ajánlják a gyerekeknek 1 éves korig, mert azok is okoznak allergiát egyes gyerekeknél.
Rika1! Igen, a popsira én is Bepanthent használok neki. Egy kicsit sokallom az árát, de nagyon jó!!!
Baba?-imádom főleg a lányok.
a jhonsns-ra az összes gyerek allergiás!!!
Újszülött korban természetesen a gyógyszertári készítmények kerülhettek szóba. De úgy 3 hónapos koruktól a lányomnak a Nivea készitményeket..kintről hoztuk be. Akkoriba itt még nem lehetett kapni. A fiam születésénél pedig a Jhonson volt. Popsikrém a lányomnál Nivea és egy gyógyszertári speciális...a fiamnál Bepanten.
Később pedig a Gabi termékek ami jó volt.
Igen, a Nivea nekem is végigkíséri az életem! Nagyon jók a termékei, csak 1-szer csalódtam: a nivea babatörlőkendőnek az illata (a sötét kék)egyszerűen nagyon zavart, olyan fura illata van annak...
Johnsont én is vettem, még a bébi születése előtt, meg kaptam is, de a doktornő azt mondta, hogy gyógyszertári fürdetőt, meg olajat használjak még.
De a Baba termékeit még egyáltalán nem ismertem. De a családból másoktól is pozitív visszajelzéseket kaptam ezügyben... :)))
Mikortól használtad a gyerekeknél ezeket a termékeket? Már kiskoruktól?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata Tesco márkájú háztartási gépekkel kapcsolatban? (Kávéfőző, mikró, ilyesmi)
- Mik a tapasztalatok az NPCRIZ termékekkel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a csodaszerekként árult termékekkel kapcsolatban?
- Az alábbi termékekkel kapcsolatosan kinek milyen tapasztalata van: Vision Detox, Pax, Nutri?
- Van valakinek tapasztalata(fodrász)a Subrina termékekkel kapcsolatba?
- Nu skin termékekkel kapcsolatban van tapasztalatotok?