Mik a tapasztalatok az NPCRIZ termékekkel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Ja,hogy téged a placebo mértéke érdekel...Jó,hát...nem tudtam,elnézést!
Aztán csak óvatosan!Rossz rezgési frekvenciát okoznak a rossz kívánság kibocsátások!!!
Speci! Addig vagy és maradsz komolytalan amíg egyszer olyan egészségügyi problémád nem fog adódni, hogy aztán kapkodsz majd fűhöz-fához, hogy csak rendbe jöjjön egészséged!
Komolytalanok vagytok, semmit nem tudtok, csak hablatyoltok itt mindenfélét!
Ezzel nem szándékoztam itt senkit megsérteni! DE én azon emberek véleményére vagyok kíváncsi ami a kezdő kérdést is takarja!
Remek.Nem felejtettem el,hogy vannak nem oldodó,vagy nehezen oldódó polipeptidek...
És?Ha nem emészthetők,akkor hogy szívódik fel?
Ha meg hidrolizálnak,akkor meg hun a "peptid"?Ezért 14ezret...A hús olcsóbb...:)
"Azt az inzulint,amelyik szintén peptidek láncolata?Amit nem lehet per os adni,mert megemésztődik?"
Vannak GI-proteáz-stabil peptidek, bár elég ritkák. Növekedési hormonból is van talán, de inzulinból még nincs.
"Ez csak egy ócska parasztvakítás. "
Az.
"Azért meg ma már nem adnak Nobel-díjat (és nem is jelölnek senkit Nobel-díjra emiatt), hogy valaki természetes peptidet elő tud állítani. Erre már elég régóta képesek vagyunk, így termeltetik pl. az inzulint is valamilyen mikrobával. "
Azt az inzulint,amelyik szintén peptidek láncolata?Amit nem lehet per os adni,mert megemésztődik?
Hm...HÉ!VALAKI FÜTTYENTSEN MÁR ODA A NOVONORDISKNEK,HOGY VAN ITT EGY DOKI,AKI EHETŐVÉ TUDJA TENNI A ZINZULINT,KÖSZ!
"akji ebben benne van, az igenis tudja, és valóban igaz hogy Nobel-díjra jelölték."
Ja, mert valamelyik ilyen terméket áruló honlapon leírták, ez aztán a nivós információforrás.
Mint írtam, ilyen semmiségért ma már nem jelölnek senkit Nobel-díjra, mivel már jó ideje képesek vagyuk rá. Ez csak egy ócska parasztvakítás.
Ha Nobel-díjra is jelölték, akkor sem lehet ellenőrizni, mivel a jelöléseket csak a jelölőbizottság tagjai tudják.
Na, gondolom, te árulod is ezeket a termékeket.
"Egy 13.000 Ft-os termék ami hat,"
Hat? Melyik szakfolyóiratban van erről publikáció? Vagy csak terméktapasztalatok vannak? Azok vannak mindenhol (minden terméknél, írni meg nyilván bárki tud ilyeneket), semmiféle értékük nincs.
Az amiről beszél már kapszulás peptid, de ezt csak akkor szükséges ha már súlyosabb a probléma.
Szerinted mi a drága? Egy 13.000 Ft-os termék ami hat, és megoldódik az egészségügyi problémád tőle, vagy ha gyógyszerekre költesz amitől nem javulsz, csak még több problémád lesz.
A drága nyilván relatív. De ha nincs igazolt pozitív hatás, akkor szinte minden drága.
És nem mindegyik peptidkészítmény 4000 Ft, van 13000-ért is.
El kell olvasni a leírást, hogy mekkora ostobaságokat hordanak össze oldalakon keresztül.
Azért meg ma már nem adnak Nobel-díjat (és nem is jelölnek senkit Nobel-díjra emiatt), hogy valaki természetes peptidet elő tud állítani. Erre már elég régóta képesek vagyunk, így termeltetik pl. az inzulint is valamilyen mikrobával.
A Nobel-díjra való jelölés egyébként sem publikus, 50 évre titkosítva van, tehát azt nem is lehetne tudni, hogy Khavinsont jelölték-e.
Tömény hazugság.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a csodaszerekként árult termékekkel kapcsolatban?
- Az alábbi termékekkel kapcsolatosan kinek milyen tapasztalata van: Vision Detox, Pax, Nutri?
- Mik a tapasztalatotok a Baba márkájú termékekkel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata(fodrász)a Subrina termékekkel kapcsolatba?
- Nu skin termékekkel kapcsolatban van tapasztalatotok?