Avokádókrémes pirítós recept



1-2 db avokádó(ne legyen túl puha,de kő kemény sem!)
fokhagyma
só
bors
vegeta
Az Avokádókrémes pirítós elkészítési módja:
Megpucoljuk az avokádót,kivesszük a magját,villával péppé nyomkodjuk!Belenyomunk 2 nagyobb fokhagyma gerezdet a pépbe!Kicsi sózzuk,és kevéske borsót rakunk hozzá!Vegetával ízlés szerint ízesítjük!Ha készen van rákenhetjük a piritós kenyérre!Vagy melegszendvicshez is fogyaszthatjuk!
Lehet olívaolajjal is megcsepegtetni,akár olívabogyót bele vagdosni!De szokták mustárral is ízesíteni!Vagy zöldhagymával megbolondítani!
Jótékony hatással van az immunrendszerre!Betegségek megelőzésére nagyon jó,és finom is!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: szabeebabee, 2007. nov. 24. 15:23
Az avokádókrémes pirítós elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.