Avokádó krém recept


1 jó érett avokádó
1 kevés citromlé
1 derezd fokhagyma
1 ujhagyma (pici)
1 kisebb paradicsom
1 kanál natur joghurt
só
"esetleg bors"
Az Avokádó krém elkészítési módja:
Villával áttörjük az avokadó belsejét közben meglocsoljuk a citrom levével. A foghagymát átnyomjuk és a hagymát nagyon aprora kockázva belekeverjük. Paradicsom leves részét kivájuk és csak a husát apro kockára vágva beleteszük.(Leves részt nem használjuk fel) 1 kanál natur joghurtot teszünk bele majd sóval borsal izesitjük.
A citromlé azért kell hogy ne sötetedjen meg a krém! Es a legjobb izt a zöld citrom leve adja!
Frissen fogyaszuk mert másnapra már nem olyan jó!
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: csacsa, 2007. jún. 7. 10:06
Az avokádó krém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.