Aura-soma színterápia...ki ismeri, ki tapasztalta meg? (tudásbázis)
:))
nézegesse sűrűn! Emlékeztetőül tettem be.
Van hát :)) Mehetünk, ha hajlandó beülni.
Elég röhelyesen néz ki. Tegnap délután azt hittem, csak a fény esik rá valami hülye szögben, hogy úgy néz ki, tök fehér a teteje, meg a motorháztető. Persze pont ilyenkor fogyott el az ablakpucolóból a víz, meg a cleen ablaktörlő kendők, úgyhogy kénytelen voltam egy ásványvizet venni a közértben, nagyon viccesen néztem ki belátom. Persze útközben sehol egy kézi autómosó, úgyhogy még mindig dzsuvás :)))
Lehet, hogy tényleg ilyen vagy? Mindenkit a valóság érint legrosszabbul...:))
No, félretéve a viccet, ezek megfejtendő mondatok, amiket be kell tudni illeszteni az életedbe. Csak akkor válnak személyessé.
Azért remélem feltűnt, hogy ezek azt jelentik, hogy a "kék" ember igen célratörő és megtesz mindent, hogy elérje azokat...Nem olyan rossz dolgok ezek!!!
A sarlatánság a szín negatív aspektusa, ami szintén akkor mutatkozik meg igazán, ha többet tudunk rólad. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy érzékeny lehetsz ezekre a dolgokra, s vigyázni, hogy mindig jó úton haladj, ne tudjanak befolyásolni olyan irányba, ahol ezek a dolgok kijöhetnek belőled.. Különbenis, vannak jó és rossz boszik egyaránt, mindegyik tudása egy tőről fakad...:))
Jézusom!!! Miket írsz a kedvenc színemről???? Kegyetlen, bigott és pesszimista nyomorult sarlatán vagyok??? :o))
Ha kidobom ezen dolgaimat, szinte egy szál ruhám nem marad. És még a kocsimat is el kell adnom??
Vagy nem mosatom le, ugyanis tegnap előtt este a frissen mosatott kocsival sikerül leparkolni az utca egyetlen nyárfája alá és most úgy néz ki, mintha hó estt volna rá :o))
Mi az az nlp?
A színterápiát én is meg fogom tanulni, csak sokba kerül....:(
tegnap éjfélkor elkezdtem a könyvet olvasni, nagyon érdekes...
elhatároztam, idővel megtanulom, az nlp mellett ..
Igen, a királykék az sötétkék kategória.
"Ebben a kékben a fekete a korlátozást és a keménységet jelenti.
A sötétkék hajlamos arra, hogy kegyelem nélkül osszon igazságot. Ez célratörő jellemre utalhat, akár jó, akár kevésbé jó a dolgok vége.
Elég szomorkásnak mutatkozhat.
A sötétkék mindig aggódik.
Valaki, aki elégedetlen a dolgaival.
E szín folytott érzelmekre is utalhat.
Hidegzuhanyt adhat.
A sötétkék bigott is tud lenni.
A kék rendelkezik tisztánlátó képességgel; a sötétkék esetében azonban sarlatánság is lehet.
Jó példák: a pesszimista; a nyomorúság.
Probléma: semmi nem akar működni."
Az utóbbi kettő az nem mindig úgy van, csak bizonyos esetekben..
A királykék az a sötétkék?
Ilyenek vannak:
égszínkék, azúrkék, halványkék, sötétkék
A cikláment nem találom, valószínűleg más neve van a könyvben, a többiről egy-két dolgot, de ezek csak tényleg iránymutatók, mert megvan annak az oka, hogy be kell menni elemzésre, nemcsak a pénzről van szó....
Narancs:"A narancs átsegít a problémákon. A narancs mindig felkavrja a szunnyadó dolgokat. Változást eszközöl ki.
A narancs feloldja a gátlásokat és a pszichés bénultságot"
"Amikor valaki úgy érzi, hogy nagyon igazságtalanul bántak vele - "ez nem fair"-, akkor a narancs segít neki abban, hogy túltegye magát a dolgokon. A narancs felszínre hozhatja a rejtett megrázkódtatásokat, és segít azok helyrehozásában"
" Amikor elutasítjuk azt, hogy beépítsük magunkba tapasztalatainkat, akkor megállítjuk az életfolyamatok áramlatát. Gyakran ez az étvágytalanság alapja. A narancs segít az étvágy javításában"
"A narancs segít a mentális összeropppanások, depresszió, nemi erőszak, válás és balesetek esetén."
Hát, nem tudom, mit hámozol ki ebből...
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Ki ismeri a Weight Watchers "diétát"? Tapasztalatok?
- A Walk Maxx fitneszcipőt ismeri valaki? Mik a tapasztalatok?
- Kinek mi a véleménye az színterápiás lámpáról?
- Karácsonyra kaptunk színterápiás hegyikristály lámpát. Van valakinek? Tapasztalatok?
- Az Aura-Soma színterápiával kapcsolatban van valakinaek valami véleménye, tapasztalata?