Kinek mi a véleménye az színterápiás lámpáról? (tudásbázis)
Nem hinni kell, hanem használni.
A kisbaba, vagy a háziállat sem hisz benne, mégis jótékony hatással van rá.
Természetesen tudni kell, hogy hogyan használjuk : mennyi ideig?, hol?, milyen színeket, mire?, stb.
Ha a B. betűvel kezdődő nevűre gondolsz, akkor a tapasztalatom nagyon jó.
Egyébként van több topik is, ahol kiírták a Bioptron lámpa nevét.
Ezekbe is olvass bele, sok érdekességet találsz bennük. Használd a keresőt.
Személyes véleményem : nagyon jó a lámpa, de tudni kell használni és ismerni kell a korlátait is.
Én és a családom is több éve használja rendszeresen, több készülékünk is van.(felnőtt, családos "gyerekek" - külön élnek)
Ha valamilyen kérdésed van a lámpával kapcsolatban, szívesen segitek itt is, vagy privát levélben is.
igen, mi sokat használtuk(juk). Megfázáskor kék színnel, a torok fej, orr lámpázásával3*2 csippantás 2-3 nap alatt helyre jön. Epegörcsnél, felfúvódásnál, a csecsemő mirigyet, majd a gyomorszájat, végül a borda altti részt lámpázni. Észrevehetően jobb:-))))
Fogfájás, felfájás, ha fel megy valamitől a vérnyomás......
Manapság már kevesebbet, mert étrendkiegészítőket fogyasztunk, és hála neki kevesebbszer, szinte nem is, fáj valamink.
Valóban jó dolog, csak egy kicsit drága, úgy tudom. Én voltam egy bemutató előadáson és tapasztaltam, hogy valóban jótékony hatása van. A kis ismerősöm nagyon meg volt fázva, fájt a feje, az arcürege. Az egyik lámpával 2 x 3 perces kezelés után jó fél óra múlva már alaposan tisztult a feje, az orrát sűrűn fújta és ezáltal könnyebbedet az arcüregében a nyomás, megszűnt a fejfájása.
Tehát valóban jó dolog, otthonában mindenki nagyon nagy hasznát tudja venni.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Orrbelövés! Mi a véleményetek? Kinek van orrpiercing-je?
- Aura-soma színterápia...ki ismeri, ki tapasztalta meg?
- Karácsonyra kaptunk színterápiás hegyikristály lámpát. Van valakinek? Tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a biopolár lámpáról? Próbálta már valaki?
- Az Aura-Soma színterápiával kapcsolatban van valakinaek valami véleménye, tapasztalata?