Karácsonyra kaptunk színterápiás hegyikristály lámpát. Van valakinek? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Használom a lámpát...
Aki nagyobb mennyiségű aranyat hord, pl több nyakláncot, annak kisebb az esélye a légúti megbetegedésekre. akármennyire is vicces volt a kérdés. :)
na látod, ez a rém egyszerű megoldás eszembe sem jutott!
Mindenesetre igazad van!
Az oké lenne, ha olyan helyen van, hogy érinti a bőrt vele, vagy átmegy rajta a fény, de nem olyan helyen van, ezért úgy gondolom, hogy: minek?
Egyébként ajánlom, vegyél egyet, nagyon bevált nekünk is:)
Az arany nem giccsnek van a lámpán. Hatékonyabbá teszi, ha jól tudom Nobel díjat kapott az az orvos, aki felfedezte, hogy az aranynak milyen jó hatása van, legfőképp a tüdőre, és az agyra...
Én szeretnék egy olyan lámpát. :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban használ-e!
Párom nem nagyon hisz a "csodákban", szerinte csak pénzkidobás. DE! KIPRÓBÁLTA! És már ez is valami! Hátha kellemesen fog benne csalódni :-))))
Most magamon és a gyerkőcön is próbálkozok, bízok benne!
Édesapám elvitte egy ismerősének, akinek a gyerkőcének övsöre volt, meggyógyult. Igaz, azt nem tudjuk, hogy a lámpától-e, vagy egyébként is meggyógyult volna, gyógyszert is szedett. De ha már csak abban segít, hogy gyorsabban gyógyul az ember, már megérte!
Erről az aranyozott dologról még nem hallottam.....
A miénk nem az :-)
Igen, most, hogy írod, tényleg: Meditens Hungary a cég neve.
Amikor mi vettük, kétféle volt. Egy drágább, meg egy olcsóbb. A drágábbikban nagyobb a kristály és ha jól emlékszem, több színt lehetett tenni. Mostmár aranyozott is van, ami mégjobban drágítja (bár nem tudom, hogy minek kell aranyozni a fém részeit, attól még nem lesz hatékonyabb, csak giccsesebb)
Igen, magyar találmány!!!
Különböző színű kerek lapocskákat lehet benne cserélgetni, minden színnek megvan, hogy melyik területre hat a legjobban.
Hegyikristály a "hegye", azon keresztül világít.
Drága? Hát..... 100000,- környéke......
Egy a hátránya (szerintem), hogy naponta sokszor kell használni. Annál hatékonyabb. Ez néha macerás, főleg, mivel a gyerkőc egész nap oviban van. Tegnap kezdtem el kezelni vele a torkát, köhög. Még ma reggel is csináltuk, de legközelebb délután tudjuk, ha hazajön.
Pill.... belinkelem.....
Szabad megkérdezni, hogy mivel foglalkozol?
A Budapest Tv-n Hegedűs Eta szokta bemutatni és ugyanaz a cég forgalmazza, akik a Tens készülékeket. Talán még én is tudok egy elérhetőséget.
Egyébként valóban hasonló, mint a bioptron lámpa, csak szerintem a kristály miatt hatékonyabb, hisz azon keresztül megy a fókuszált fény, s akupunktúrás pontokon is alkalmazható, ha valaki ismeri őket. (Egyébként ez is magyar találmány!)
Mi a munkánkban tudnám elképzelni- de még ilyet nem is hallottam, láttam.
Lehet. hogy a fénytherápiára használnám Emberkéknek.(mint Bioptron stb)
Megírnád priviben hol lehet beszerezni, ha meg tudnád nekünk esetleg kérdezni AkitQl kaptátok?
Nagyon szépen köszönjük.
Köszi a gyors választ!
Még csak próbálgatjuk.....
Remélem nekünk is jó lesz!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?