Asztalost keresek Budapesten (tudásbázis)
Üdvözletem!
Az asztalos weboldala a régi ( [link] ), csak a telefonszáma változott, ha valaki azonnal fel szeretné hívni: (30) 651 0393.
Sziasztok!
Javasolnék egy megbízható, precízen és nem drágán dolgozó asztalost, aki Budapesten és Pest megyében is vállal munkákat. Mindenféle benti és kerti bútort tervez, készít és ha kell, beépít. (30) 548 3169
Weboldalán sok referenciamunka látható: [link]
További szép napot kívánok!
Sziasztok!
Én csak véletlenül találtam erre a fórum témára, de én például most kaptam meg készen a konyhámat a Rózsadombi lakásomban. Több látványterv közül választhattam, amit nekem készítettek. Úgy volt nem lesz kész, de annyira rendesek voltak, hogy még Karácsony előtt két nappal beszerelték nekem a konyhát fél nap alatt. Elég gyorsak voltak. Iszonyatosan örültem neki. A neten találtam. Örülök, ha valakinek segíthettem. :)
butorszerelok.webnode.hu
Sziasztok!
Asztalos vagyok, profilomba nagyon sok minden bele esik. Kerti pergoláktól- zsalugáterek ajtók ablakok-népi hasonmás bútor.ig.
Referenciáim itt megtekinthetők:
/ kosztolanyiasztalos.hupont.hu /
Üdv: Kontra1
Sziasztok!
Én is asztalost keresek, bejárati ajtót és galériát szeretnék készíttetni.
Tudnátok ajánlani olyan szakembert, akivel nagyon meg voltatok elégedve és nem horribilis áron dolgozik? Budapesten lenne a munkavégzés.
Köszönöm!
Üdvözlöm!
Ha megbízható,gyors asztalost keres Budapest és környékén,privátban elküldöm az elérhetőségemet.
Javítástól új bútor készítéséig mindent vállalok korrekt áron,gyorsan.
Üdvözletem!
Ha tényleg jó asztalost(technikus és lakberendező képesítéssel) kerestek, állok rendelkezésre. Konyha-, szoba-,fürdőszoba bútor, gardrób(tolóajtós is), irodabútor, lépcsőburkolat, templomi orgonaház :), faragott fatárgyak készítése, formatervezett bútorok és amit Ön megálmodott, azt is elkészítem.
Infót, elérhetőséget csak privátban adok.
János
Nekem egy beépített hűtőt kellene kiszedni és szeretnék a helyére hagyományos hűtőt tenni, ezért kellene egy polcot csinálni és felmérni, hogy egyáltalán meg lehet-e ezt oldani.
Erre van valaki????
12. kerületben lakom.
és olcsó legyen, most elég csapás, hogy behalt a hűtőm 5 év után...
Ajánlanék egy asztalost!
Közel 30éve mindenféle faipari termékek gyártásával foglalkoznak! Precízen dolgoznak,sok referenciájuk van.
Tel: 06-30-957-7607
FIGYELEM!
HA VAN VALAKI, AKI AZ ITT MAGÁT HÍRDETŐ ASZTALOSSAL DOLGOZTATOTT,KÉREM, OSSZA MEG A TÖBBIEKKEL TAPASZTALATAIT!!!
Jó napot!
Asztalosra lenne szükségem..Elérhetőségem :06706082385
Az Ön által megadott elérhetőségen nem tudom elérni...
Tuzson Zsolt!
A férjem asztalos,nagyon jó árban dolgozik!
0630-20-20-368 Érdemes felhívnod!!!
Lajosnak hívják!
Szia vacok82.
Ha gondolod nézz be hozzám. egyedi bútorokra vagyunk specializálódva . üdv. ifj Szabó Dezső
Sziasztok!
Asztalosra lenne szükségem, aki elkészít egy számítógépsarkot és egy előszobabútort nekünk.
Ha ismertek valakit aki szépen elkészítené küldjétek át az e-mail címét és esetleg egy-egy képet a munkáiról.
Köszi, előre is!
Segítséget kérek!
Nem pénzt, vagy egyéb cuccokat, hanem munkát! Asztalos végzettséggel, de szinte bármit elvégzek a ház közül. Nem vagyok béna, nem azért nincsen munkám, hanem mert a nagyobb cégekeknek akiknek dolgoztam, sorra szűnnek meg a megrendeléseik. Nagyon szépen dolgozom, emailben tudok küldeni referenciákat.
Kérnék szépen, jól, és jó áron dolgozó asztalostól ajánlatot. Budapest 3.kerület
Magán üzenetben kérnék email címet, amire az ajánlatot kérőt küldhetem. (valószínüleg csak pár nap mulva küldöm,mert még nincs teljesen kész.)
A kéréseimet dokumentumban leírtam, van egypár dolog amit szeretnék elkészítettni. Cipőspolc, kerti tároló, asztal, ágykeret.
Köszönettel.