Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Aszalt gyümölcsös szaloncukor recept

Aszalt gyümölcsös szaloncukor recept

Az Aszalt gyümölcsös szaloncukor hozzávalói:
-200gr mazsola
-100gr aszalt meggy
-100gr aszalt vörös áfonya
-1/2 kávéskanál fahéj


Az Aszalt gyümölcsös szaloncukor elkészítési módja:
Az összes hozzávalót beletettem az aprítógépbe és egy ragadós, nyúlós, de még darabos masszát kaptam. Ezt vizes kézzel megformáztam és sütőpapírra tettem. Lefagyasztottam és bevontam csokival.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az aszalt gyümölcsös szaloncukor elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook