Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Viczian doktor ur mennire jo?Valakit mutott mar? Csak azert kerdezem mert en konziltaciora szeptemberre kaptam időpontot..Megéri ennyt várni?
Szia engem Januàrban műtöttek ☺️
Sziasztok van itt olyan aki aktívan van fent es mar tulvan az arcplasztikan es beenged a naplojaba b a képeket megnezzem? Ugy latom Agika mar nem nagyon aktív :(
Beengednel hogy lássam a kepeidet? Rodrogos arcplasztikat ;)
Szia megnezhetnem a képeidet, en is rodrigohoz szeretnek menni arcplasztikara, csak nem lattam meg munkáit, hálás köszönet
Az Ágfalvan, vagy a Budapesten? Képet esetleg tudsz küldeni Mives Barbara néven találsz messengeren, nagyon koszi
Tudsz képet esetleg mutatni?
Engem is érdekelne esetleg képet tudsz mutatni?
Kovács András? (Kovacs plasztika) o milyen technikát csinal?
Sziasztok,
Orvost keresek deep plane arcplasztikara zsirfeltoltessel, akin eddig gondolkodom, Rodrigo, Kovács András, Bajusz Huba, de szivesen fogadok véleményeket. Aki esetleg képet tudna mutatni, vagy beenged a naplojaba azt megköszönném.
Ezt hogy érted, hogy rosszabb lesz?
10 év múlva ha vagy , carabb lesz mint ha lennél nélküle!
Sziasztok!
Dr.Rusz Zoltán mütőtt valakit ?Arcplasztika erdekelne nyakplasztikaval egybe kötve.Erdekelne hogy dolgozik illetve árban kb emnnyi lehet egy arc es nyakplasztika
Milyen arc plasztikád volt nála? Deep plane?
Nekem csinált, és 2 hét után szedte ki az assisztens a varratokat. Kovács dokit nem is láttam a műtét után.
Kovacs dokin nem gondolkoztál? Petra mondta, hogy valami szuper technikát tanult a doki, és csodálatos az eredmény
Kovács doki csinált valakinek itt arc plasztikát? Ő hány nap után szedi ki a varratokat? 😊
Hogy szoktak ezen emelni (pl bulldogarc) 40 évesen?
Ez az arcplasztika lehetősége engem is érdekelne férfiként. De főleg Debrecen vagy Miskolc esetében van-e alternatívája a fővárosnak.
Engem nem a Dr úr műtött de 12 napja volt arc plasztikàm ha gondolod szívesen meg osztom a tapasztalataimat ☺️
Sziasztok,
Dr. Kovács Andrásnál járt vki arcplasztika miatt, vélemények?
Nagyon köszönöm, ha bárki megosztja a tapasztalatait.
Örülök! :) További gyors gyógyulást kívánok.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy botox után másnap lehet repülni?
Megnéztem a képeket, jók lettek.
Szia köszönöm szèpen jól vagyok fàjdalom semmi 🙏kicsit a pànt kellemetlen nagyon meleg ☺️
Szia.
Voltam goodwinnal(Varga Mariann csinalta) de az egesz 5 perc volt kb, es nekem nem volt olyan pöttyös a borom sem:(Illetve rabeszelt a fracula kezelesre ( a sajat verembol kivonta a plazmat ) azzal kente be a vegen a borom,de ahogy latom videokon meg kepeken masnap pontszeru valamik lesznek,nekem csak piros volt,es mar masnap hamlott:((Nekem csalodas🥹
Szia, Livike! Jól vagy? Minden okés? Drukkolok!:)
További ajánlott fórumok: