Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,
Dr. Kovács Andrásnál járt vki arcplasztika miatt, vélemények?
Nagyon köszönöm, ha bárki megosztja a tapasztalatait.
Örülök! :) További gyors gyógyulást kívánok.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy botox után másnap lehet repülni?
Megnéztem a képeket, jók lettek.
Szia köszönöm szèpen jól vagyok fàjdalom semmi 🙏kicsit a pànt kellemetlen nagyon meleg ☺️
Szia.
Voltam goodwinnal(Varga Mariann csinalta) de az egesz 5 perc volt kb, es nekem nem volt olyan pöttyös a borom sem:(Illetve rabeszelt a fracula kezelesre ( a sajat verembol kivonta a plazmat ) azzal kente be a vegen a borom,de ahogy latom videokon meg kepeken masnap pontszeru valamik lesznek,nekem csak piros volt,es mar masnap hamlott:((Nekem csalodas🥹
Szia, Livike! Jól vagy? Minden okés? Drukkolok!:)
Szia ha nekem szól az üzenet èn nem Rodrigonàl voltam engem Dr Pàlhàzi Pèter operàlt hètfőn ☺️
Szia Livike,
Èn is dr Rodrogohoz szeretnèk menni lègysz ìrd màr meg az elèrhetősègèt.
Nem talàlpm a neten sehol.
Köszönöm , üdv Àgi.🥰
Szia Àgika!
Èn dr Rodrigòhoz szeretnek menni arcplasztikàra.
Sajnos nem tudom az elèrhetősègèt.
Ha te nàla voltàl kèrlel ird meg a tapasztalataidat, ès az elèrhetősègèt.
A neten nem talàlom.
Köszönöm.
Gyors felèpülèst, szèpülèst kìvàmok ÀGI.🥰
Szia drRodrigòhoz szeretnèk en is menni srcplasztikàra.
Nem tudom h hogy tudok bejutni hozzà.
A neten nem talàlok elèrhetősèget.
Nagyon megköszönnèm ha megìrnàd hogy tudok bejutni hozzà?
Mennyi a vàrakozàsi idő? Stb..
Ölelès Àgi.
Sziasztok!
Sajátzsírral, arctöltést szeretnék csináltatni, de elvesztem, nem tudom kihez kellene bejelenteznem. Ki az aki korrekt áron jól dolgozik. Van valakinek saját tapasztalata?
Szia! Milyen eredménye volt a kezeléseknek, írnál róla pár szót. Köszönöm szépen
Szia, nekem volt, én sokat olvastam róla, a legjobb lézerei a Scitonnak és a Dekának vannak, én ilyen helyet kerestem, a dr. Dermben voltam DOT és Coolpeel kezelésen
Köszönöm szèpen èn is drukkolok neked ♥️ Dr Pàlhàzi Pèterhez megyek ☺️
Szia Livike!
Drukkolok neked! Kihez mész? Én febr. 23-án megyek Rodrogóhoz.
Sziasztok?
Co2 frakcionalt lezeres kezelesrol velemenyek? a Goodwinnal nagyon jo aron van most 90.000ft, nem tudom baluk mennyirejo ez a kezeles.Kerem irjon aki volt ilyenen.
Akkor màr te is bent vagy a finisben ☺️. Èn is januàr 6.àn megyek műtètre ès màr nagy izgalomba vagyok gondolom te is !😍🙏
Sziasztok! A felső szemhéjamat műttettem meg dr. Bálint Beátával. Nagyon szép munkát végzett és az alsót is szeretném megcsináltatni. De ahogy beszélgettem vele, mondtam neki, hogy az államon a bőr, hogy már nem olyan feszes, zavar. Azt ajánlotta, hogy akkor először azt csináltassam meg, mert az is húz az alsó szemhéjon. Mini liftingben gondolkodtam, arra dr. László Zsoltot javasolta, a deep esetében pedig Rodrigot. László Zsolthoz mentem, aki nagyon szimpatikus volt, de esetemben ő is a deep plane arcplasztikát javasolta. Ezek után most teljesen bizonytalan vagyok, hogy még elmenjek-e Rodrigohoz is, vagy maradjak nála. Van valami tapasztalatotok dr. László Zsolttal deep plane arcplasztikában? Ágikának láttam a bejegyzését, hogy Rodrigoval ő elégedett volt. Nagyon köszönöm, ha segítetek!
A korábbi műtéted, vagy a mostani hozott jobb eredményt, hogy látod?
Sziasztok!
Aki átesett műtéten ki mit használt a hegek kezelésére, halványítására? Mennyire feltűnőek a hegeitek?
Kicsit félek a maradandó nyomoktól. Köszi a válaszaitokat!
Szia Ditke, beengedtelek- engem Dr. Vincente Rodrigo műtött, nem dr. Csuha🙂
Szia Ágika22, az én dátumom január közepe. Be tudnál engem is engedni, hogy lássam mi vár rám? Nagyon köszönöm. Ha jól olvasom vissza a kommenteket Téged dr Csuha műtött. Ha otthonról dolgozom, akkor mennyi idő múlva tudok újra visszaállni a munkába? Tehát mennyi idő, míg a fájdalomtól nem lehet dolgozni? Illetve mennyi idő, mire vállalható az új arc emberek között? Köszönöm
Nagyon szépen köszönöm. Gyönyörű lettél! :-)
Én még azért gondolkodom, egy kicsit félek még a műtéttől.
Szia. Esetleg nem tennél fel képeket a gyógyulásodról? :-)
Köszönöm, teljesen jól!
Szépen gyógyul minden, picit még feszül két oldalt. A varratok helyei gyakorlatilag nem látszanak, simán a fülem mögé teszem a hajam.
Szép lett :-)
Szia. Próbáltam kérni beengedést nálad, de még nem kaptam. Arcplasztikában gondolkodom, de nem tudom még, hogy merjek-e belevágni. Ezért is szeretnék előtte-utána képeket látni. Nagyon köszönöm előre is! :-)
További ajánlott fórumok: