Apúliai fogoly recept
Az Apúliai fogoly hozzávalói:2 fogoly
» 4 ek. olívaolaj
» 2 fej vöröshagyma
» só, bors
» kakukkfű
» 40 dkg mélyhűtött brokkoli
» 1 üveg paprikával töltött olajbogyó
» 1 dl vörösbor
Az Apúliai fogoly elkészítési módja:
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük, majd az egészet sütőbe tesszük, és magas fokozaton negyed órát sütjük. Eközben a brokkolit sós vízben készre főzzük, majd a kész húshoz adjuk a borral és az olajbogyóval együtt, és 5 perc párolás után már kínálhatjuk is.
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: Tüccsögi, 2010. aug. 3. 09:34
Az apúliai fogoly elkészítési módja és hozzávalói.