Apró praktikák, avagy hogyan fogjunk párt magunknak pl a Feng-shui segítségével? (beszélgetés)
Igaz,nem teljesen ide tartozik,de szerintem érdemes kipróbálni.
A házasságsarokba érdemes elhelyezni 2 nagyobb darab rózsakvarcot!(hogy páros legyen)
A rózsakvarc a szeretet,szerelem kristálya-és szimbóluma.
Akár hordhatsz is magadnál,hogy bevonzza az áhított embert!
Na, pont a házasságsarokban végződik a szekrénysorom :o) Itt lehet a bibi... lehet nem ártana már átrendeznem a helyet egy picit... már úgyis unom...
Köszönjük a tippet :o)
Kipróbálhatod,hátha segít.Ismerek olyat,aki szerint ennek köszönheti a feleségét.
A házasságsarok a szoba jobb belső sarkában van(ajtóból nézve).Erősítheted a világítás fokozásával(pl. mécses,gyertya égetése),romantikus tárgyakkal(pl.esküvői vagy szerelmespárt ábrázoló fotó,kép,festmény).Tükröt ne,de kristályt tehetsz oda.Fokozhatod a hatást azzal is,ha a tárgyakat párosával teszed oda(pl.2 gyertyatartót).A színek is a segítségedre lehetnek(barack,sárgadinnye,eper,halványkék,zöld fal,ágynemű,terítő).Ha tűzjegyű vagy,használj vöröset.Ne feledkezz meg ennek a területnek a tisztán tartásáról se.
Melyik az a szerelem-sarok? Hálószoba helyett lehet az én szobám is? :)
Én azt tudom, hogy a pillangó-pár a boldog házasság szimbóluma.
Ötleteket várok :o) Valakinek bármilyen tapasztalat?
Napokban hallottam egy jó kis ötletet, miszerint a hálószoba "szerelem sarkába" kell 3 héten keresztül, minden nap fehér gyertyát/mécsest égetni.... mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(