Anyukám és a nővérem is Covidos lett... 😭😭 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hát a C peptidtől nem is csoda...
(Hogy dőlhetnek be emberek még a mai napig is ennek a vacaknak?)
4-5 névtelen sztorin kívül semmi bizonyíték nincs a c-peptid varázshatására. Maga a gyártó sem ígér ilyesmit, bőrápoló szerként árulják.
Köszönöm ❤️
Hát se szaglás, se ízlelés, láz, rossz közérzet, izomfájdalom....remélem itt meg is állunk, nem lesz több. 3 oltásuk megvan....de hát 83 éves....
Csak messze vannak es anyukám nem nagyon tud mozogni, felváltva járunk hozzá, de így nehezebb 😪
Én 2 hete voltam covidos, hát eléggé megviselt.
3 napos antibiotikum kúrán voltam, utána kezdtem jobban lenni.
Igen, nem lett kórház vége, 2x lettek betegek!
2. amikor vissza estek már oltással volt.
Nem ellen használjuk,4éve használjuk c-peptidet, de az biztos ha anyum akkor nem fújta volna 2óránként nem tudom mi lett volna :(
Sajnos sok olyan ismerősöm van kik nyugodjanak békébe, :( neocitrát, oltás nukú ,és ohh kis megfázás :( sajnos ők már nincsenek itt :(
Unoka bátyám 38% veseműködéssel 1 vesével bekerült,átvették diaslizis covid osztályon, és 3óránként 3000NE c-vitamint kapott+gyulladásgátlót 2oltással történt meg és maszkkal!!!
De gyógyteát ezt kapták bent ők is.
Sajnos most sokan betegek :(
C-peptidet fújtuk (most is)
De mikor nagyon betegek voltak anyumék , ök 2 és 3 óránként fújták! 3 hónapig voltak betegek.
3db c-vitamin,"NEM JUTAVIT-es termék KEVÉS C VITAMIN BENNE!!"
D- vitamin -cink 2db!
körömvirág tea- diófalevélél
Torok fertőtlenítő , maszk vissza ne fertőződjön!
sok sok folyadék, sokat levegőn lenni - szellőztetni-fertőtleníteni!
Jobbulást kitartást
További ajánlott fórumok:
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Szerintetek normális, hogy az anyukám...
- A nővérem lánya megismerkedett egy fiúval,akiről ma...
- Nyudíj mellett dolgozott anyukám, ma megszűnt a munkahelye. Kaphat munkanélkülit?
- Negatív lett a tesztem tegnap, mára nagyon beteg vagyok. Covidos vagyok mégis?
- Anyukám cukorbeteg lett, ezért keresek cukormentes süti recepteket.