Anyajegy fejbőrön (beszélgetés)
Igen asszem babérlevél formájút vagy mit:)Hosszában igen de ahogy összehúzzák a varráshoz csak egy csik látszik majd aztán az is eltűnik szinte.
Mondjuk a fejen nehezebben gyógyul a seb mert feszes a bőr.
Nekem a hasamon létszik a heg rózsazines szinű de nem baj:)
Szerintem a fejeden a sebtapaszt meglehet oldani,hogy ne látszódjon:)
Hát meg gondolom a látvány sem volt a legszebb, tudva, hogy ez saját magadon van.
Nekem amikor az első anyajegyemet szedték le akkor 3 varrásal varrtak össze és mikor legelőszőr megláttam , hogy hogy néz ki a szívroham kerülgetett, de aztán megszoktam a látványt. Viszont én nagyon fehér bőrű vagyok és úgyanúgy látszódnak a hegek mint miután a varratokat kivették. De inkább a heg mint az anyajegy még mindig eztmondom. :)
Úh:( nekem mondjuk a fejemen csak a hajamon volt:(
De annyira rossz volt 2 naponta cserélni úgy fájt ahogy leszedtem mindig.meg még akkor levetettem a hasamról is egyet.Azt mondta a orvos ,hogy ami kiálló jobb levetetni
Egyszerre szeretném, remélem megcsinálják. :)
Na igen azért télen szerencsésebb én eddig minden anyajegyen nyáron vetettem le és szó szerint leizzadtam agamról a sebtapaszt így 2 óránként cserélni kellett.
Neked még jó mert csak egy volt, nekem van a homlokom mellett pár centire kettő meg oldalt a fejemen én nem nagyon tudnám mostni samponnal meg hát hiába a sebtapasz a hajra ragasztva a haj alatt simán bemegy a víz.
De örülök, hogy neked sikerült megmosnod így is. :)
Inkább csak sima vízzel gondolom sampont ilyenkor nem ajánlatos használni.
Ha minden igaz nekem ciszta lesz de eltávolítani úgyan így fogják mint ha anyajegy lenne.
hát nekem nem borotválták hanem nem ollóval körbe levágták a helyét
Körbe vágták a hajam utána kaptam érzéstelenítőt ami kicsit rossz volt,és utána mikor vágta hallottam,hogy serceg a hajamon a vágás.(utána összevarta az nem fájt.Minden másnap cserélni kellett a kötést és betadinnal kenni.a varrat szedés kicsit rossz volt
Még annyit, hogyha leírnád, hogy a tiéd levetetése, hogy zajlott az jó lenne. :)
Mennyire borotválták le a hajad körülötte? Én attól is félek, hogy mivel egymás mellett van a kettő véletlen belevágnak borotvával az egyikbe.
Én is ettől féltem.
De nem fog látszani:)Mindenképp vetesd le.De már nem látszik a helye:)
Fésüvel ígyis belekapok viszont nekem 3 van.
Már voltam 2 anyajegy levételen szóval nagyjából tudom ,hogy működik csak a tudat, hogy a fejemből kivágnak 3 kis darabot. És ott már a haj sem fog nőni. Nekem meg kettő elég látványos helyen van.
kiemelkedett és csúnya volt fekete szinű volt asszem és kerek
Ha érdekel ,hogy történt e levétel szivesen megirom.
Azt mondta a doki ha véletlenül bele kap az ember még rossz vége is lehet:(
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Pikkelysömör a fejbőrön..
- Ciki illetve szégyelnivaló az anyajegy az arcon?Vélemények?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Anyajegy a fejbőrön