Ánizsperec recept

Az Ánizsperec hozzávalói:
- 14 dkg vaj
- 20 dkg cukor
- 25 dkg liszt
- citromhéj
- fél dkg ánizsmag
- két egész tojás
- annyi tojásfehérje, amennyivel megkenjük


Az Ánizsperec elkészítési módja:
Lereszeljük a citromot. A tojást alaposan megmossuk, szárazra töröljük, majd óvatosan feltörjük. Összekeverjük a hozzávalókat. Apró pereceket készítünk, majd tojásfehérjével megkenjük, cukorral meghintjük.

Lassú tűznél kell megsütni


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az Ánizsperec elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook