Angol nyelvű interjúban tudtok segíteni? (tudásbázis)
Gratulalok :-)
Miket kerdeztek?
Hard working-szorgalmas :-)
Na nem irok tobbet. Biztos megtalaltal mindent a neten mar. Sok sikert!
What do you think about this job?
Why do you want to change?
Ezek igy heltesek,de ugyes voltal egyebkent :-)
Mondhatod, hogy reliable(megbizhato), punctual(pontos), easygoing(konnyen kijovo, mint magatartas) vagy.
Mindhatod,hogy szeretsz emberekkel foglalkozni,megoldani a problemajukat. I like working with people,solve their problem.
What do you think about this job ?
Why do you want to...
Ha igen jelen időben van akkor kérdésnél és tagadásnál a dot használjuk. Bocs nem provokálásnak csak, hogy legközelebb tudjad :)
what are your plans for the future?
what are you think about this job?
what's your purpose (azt hiszem ezt a cél) with this job?
why are you want to change?
nem biztos h jól írtam, de hasonlíthatnak a kérdések ezekre :D
Sziasztok. tudnátok segíteni nekem? sajnos az angolom nem túl erős, ezért hogy gyorsan fel tudjak készülni a holnapi interjúra, a segítségetek kérném.
milyen kérdések lehetnek (angolul) és milyen válaszokat mondjak? ez nagyon leegyszerűsített, de pl ha kérdezik mik a negatív tulajdonságaim vagy amit nem szeretek magamban? :S:S
de ilyen egyszerű dolgokat is el kéne tudnom mondanim hogy kitartó vagyok, szorgalmas, avolt és jelenlegi kollégáim szerint segítőkész vagyok és mindig meghallgattam a problémáikat. és segítettem megoldást találni. ez pl hogy van angolul?
További ajánlott fórumok:
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Rontáslevétel tudtok segíteni?!
- 5 kismacskát találtam - tanácsokra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?