5 kismacskát találtam - tanácsokra lenne szükségem, tudtok segíteni? (tudásbázis kérdés)
Látom, nem írsz. Kár... De megértelek.
Minden jót neked! Puszi a távolból. :-*
Eltelt egy idö azóta, hogy a fórumon jártam. Feszültséggel vegyes lelkesedéssel jöttem, hogy megtudjam, hogy vannak a kiscicák. Aztán elolvastam...
Alig találok szavakat...
Talán -vagy helyesebben: valószínüleg-, ha nem szakították volna el öket az anyjuktól, most is élnének. Igaz, nem ismerem azon személy körülményeit, ill. az okokat, amiért ezt tette, de, hogy öszinte legyek, sz.rok rá, mert az, ami neki megkönnyebbülést jelentett, azért a kiscicák az életükkel fizettek. Erre nincs mentség. Kívánom, hogy vele is így bánjanak, és szenvedjen irgalmatlanul, míg megdöglik! Az összes ilyen genny alak, nem csak ö!
Sajnálom, hogy ezt éltétek át, hogy ez lett a vége... Olyan szívesen olvastam volna egy "happy end"-et.
Ha még erre jársz, írd meg, kérlek, ha van bármi újdonság vagy megjegyeznivalód e téren (pl. mennyire sikerült feldolgoznotok a történteket; kiderült-e az ismeretlen kiléte?).
A szívembe zártalak azért, amit a cicákért tettél...
És tessék itt az újabb idióta, véglény:
Sajnálom :(
Aki meg kirakta őket.....hát az szarjon és szüljön sünt egyszerre. Büdös gyökér. :(
Meghalt, ennyi volt... Délben már étvágytalan volt, rohantam vele az orvoshoz. A nyelve, torka tele volt hólyaggal, ezért nem evett és hányt. Kapott erősítő injekciót és fájdalomcsillapítót. Legalább nem szenvedett, délutánra ment ő is a tesói után.
Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot és támogatást, nagyon sokat segítettetek. Sok helyzetben nem tudtam, mit csináljak velük. Köszi még egyszer.
Féregtelenítve volt szombat reggel, immunerősítőt is kap.
A helyzet az, hogy még nagyon kicsi, ezért is haltak meg olyan sokan, de talán, talán ez az egy megmarad. Percről percre, amikor nem látok rajta semmi tünetet, nő a reményem, hogy életbenmarad... Még jól van, már járkál, kijött utánam a konyhába és rendszeresen a szívrohamot hozza a kutyára, hogy rámászik (próbál) a lábára :)
Adj neki valami immunerősítőt,akár cica multivitamint is,azzal nem árthatsz,persze az adagolást be kell tartani.
Más,de nekem ez bevált.6 hete vettem egy erősen alultáplált 3 hónapos kiskutsát,normál,korának megfelelő kajára álltunk át,+ egy kis multivitamint kapott,csodát tett!-képet felraktam.
Az állatorvos esetleg a féreghajtást nem ajánlotta?Nem olvastam végig,de egy telefont megérne,hogy ilyen gyenge állapotban lehet-e.
Talán életképes marad!!!!
Bízzunk együtt, nagy túlélők a maccsok!
Szegény fejed....nagyon sajnálom.
Hátha ez az egy most már megmarad...
Ma reggelre a negyedik is elkezte nehezen mozgatni a fejét, kedvetlen, nem eszik. A kicsi szürke az, amelyiknek nem sok esélyt adtam, amikor megtaláltam, amelyiknek össze volt ragadva a szeme. Szerintem holnap délig tőle is búcsút veszünk...
A kis kedvencem, a dorombolós, tegnap éjszakáig húzta, nagyon keservesen sírt, ahányszor próbáltam etetni, símogatni, melengetni. Ilyen rossz eredményekkel szerintem nem kell azon gondolkodnom, hogy kinek adom őket örökbe, vagy hogy mi is lesz velük, amíg mi nyaralunk.
Köszönöm mindenkinek a biztatást, tanácsokat, sajnos az anyamacskát nem tudom helyettesíteni, pedig úgy tűnt egy hétig, hogy összejön, megmarad mind... :(
Pedig bíztam benne, hogy megmenthetők, de látod, sajnos a természet törvénye erősebb:(
Sajnállak, tedd magad túl rajta, nem rajtad múlott.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Holnap lesz életem legfontosabb randija! Praktikákra, tanácsokra lenne szükségem, hogy laposabb legyen a hasam.
- Egy kis lelki támogatásra lenne szükségem és ötletekre, tanácsokra
- Olvasztott csokit lehet hozzáadni marcipánhoz színezés céljából? Fekete marcipánra lenne szükségem de nem találtam ételszínezőt.
- Ha megtaláltam a társam, akkor nincs szükségem...