Angol Ebay-ről tud nekem valaki vásárolni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy babakocsit szeretnék ebay-ról vásárolni, tud segíteni valaki?
Sziasztok!
TEgnap rendeltem életemben először EBAY-ről, és mivel eddig paypalom sem volt, azt is tegnap csináltam meg, de most még várnom kell valami 4 jegyű kódra, és csak az után tudom kifizetni a terméket. Szerintetek ez holnapig meglesz? CSak nem tudom nem gáz-e, hogy nem fizettem ki egyből a cuccot, hanem napokig várnia kell az eladónak. Igazából elég bonyolultnak tűnik nekem ez az egész, de biztos csak azért, mert még nem csináltam.
JA, és az is kérdésem lenne, hogy a posta fogja kihozni nekem a terméket? Az eladó a postázáshoz ezt tüntette fel: Royal Mail International.
Szerintetek ajánlottan fog érkezni, vagy csak bedobják a postaládába?
Próbáld meg a CIB-nél... Hiába nyitod magyarul, magyar oldalon, egyetlen magyar bankhoz futnak össze a számlák. Az a magyar bank koordinál. Hidd el, amikor már a negyedik bankban néztek rám szőlőnyi szemekkel, hogy mi a fene az a paypal számla, akkor nyitottam neten. És ott írta ki, hogy melyik magyar bank a fiók.
A többi stimmel :-) Utána már tényleg nagyon könnyű fizetni vele.
Sajnos én nem gyakran futok össze rábeszélhető emberekkel:(
Nekem nincs saját paypalom,egy barátom üti le nekem,én meg forintban odaadom az árát.Pekingből simán elpostázzák,sokszor postaköltséget sem kérnek,mert azt mondják náluk az annyira olcsó,hogy ne is törődjek vele.Kaliforniából is simán ideért amit vettem,de angliából sehogysem akarnak ide portázni.
Paypal:
Dehogy Unicredit:) Bármilyen bankszámláddal nyithatsz! Www.paypal.com
Már van Magyarul is aszem az oldal, jó ha van internet bankod, mert el kell utalnod 400 forint reg.díjat és a számládon megjelenő tranzakciós kóddal tudod véglegesíteni a paypalodat! Ha van netbankod, akkor rögtön csekkolhatod is, ha nincsen akkor sajna meg kell várnod a havi számlakvonatodat! Tök egyszerű, érdemes megcsinálni!
Utána bármit veszel, 2 klikk és már ki is van fizetve, nem kell számlaszámokat keresgetni stb...
Sőt, ha bajod van az áruval, az ebay "refound-ol" a 0paypalodra, vagyis megtéríti az árát:)
Ha kérdésed van szívesen segítek, én az ebay-ből élek:)))
Én is nagyon sokszor jártam már így sajnos :( bármit kinézek vagy nem postáz egyáltalán,vagy csak országhatáron belül.Nekem meg nincs kinn ismerősöm akinek mehetne a címére,és ha megvan továbbküldené nekem :(
így 2x fizetnék postaköltséget,de egy-egy,itthon beszerezhetetlen dologért nekem megérné...
Mi kellene?
Én szoktam ott vásárolni, de te is tudsz könnyen regisztrálni és házhoz is hozzák mindet:)
További ajánlott fórumok:
- Nekem furcsa csak hogy angol szavakat tesznek a magyar mondatokban?
- Az angolok beszédstílusa alapból leereszkedő vagy csak nekem tűnik úgy?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mondják angolul: hálapénz?
- Tudnátok nekem Budapesten olyan boltot, eladót, tenyésztőt ajánlani ahol/akinél tudnék pár egészséges plattit vásárolni?
- Ki tud nekem segiteni, hol lehet itthon After shock likőrt vásárolni?