Tudnátok nekem Budapesten olyan boltot, eladót, tenyésztőt ajánlani ahol/akinél tudnék pár egészséges plattit vásárolni? (tudásbázis)
Szívesen segítenék, de sajnos én is csak ismert kisállat kereskedéseket tudnék ajánlani.
Esetleg ha magánszemélyeknél találsz, aki megunta a sajátját vagy lehet, hogy vannak akvarista fórumok, ott esetleg valakitől. Vagy lehet, hogy tudnak jobb tippet adni. Bár sajnos a legtöbb ember, ha megunta a halacskáját, akkor egyszerűen lehúzza a wc-n.
Bocsi, nem írtam le minden lényegi információt.
2 kifejezetten halas boltban, 5 kisállatkereskedésben jártam az elmúlt 2 hétben és mindbenhol ugyan az a helyzet. :/
Azt sem tudtam mi az a platti. Most már tudom.
Kis állatkereskedők?:)
Sziasztok!
Plattit szeretnék venni egy 120 literes akváriumba. De! Az elmúlt hetekben szétnétem az általam ismert akvarisztikai boltokban és halak 80%-a beteg.... vagy uszonyrothadása van... vagy bélgyulladásos. Minden akvariumban van beteg hal és onnan én tuti nem veszek, mert 100%, hogy az egészségesnek tűnő is fetrőzött már.
Azért a plattira esett a választás, mert sokféle szín fellelhető, egyszerű, nem nagy igényű hal (nem kell vízlágyításon, pH beállításon gondolkodni, nem igényel több száz literes akváriumot).
Tudnátok nekem olyan boltot, eladót, tenyésztő ajánlani ahol/akinél tudnánk pár egészséges egyedet vásárolni?
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Barátnőket keresek Budapesten
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!