Az angolok beszédstílusa alapból leereszkedő vagy csak nekem tűnik úgy? (beszélgetés)
Egy angol szajabol a sajat nepe fele, foleg nem a parlamentbol ilyet nem fogsz hallani. Es a kirtalyi csaladrol nem beszeltunk.
Itt a pont. Ez nem fórumtéma, mert a kiíró nem beszélgetni akar, hanem a saját véleményét hangoztatni és elfogadtatni azokkal, akik - kb mindenki - máshogy gondolják.
Inkább vallomás kategória lehetne egy ilyen kiírás. Legalább nem tenne úgy, mintha érdekelné bárki véleménye a sajátján kívül...
Ártalmas viselkedésnek tartom azt is, amit itt művelsz.
Attól, hogy itt háborogsz és sulykolod a negatív jelzőket, semmi nem fog változni.
Tudod, ez olyan, mint a megkínzott állatokról készült képek megosztása. Aki elkövette, nem látja, mindenki mást meg kiborít. Ezért a Facebook-on letiltottam az ilyen képeket.
Ha megnézed az eddigi véleményfolyamot, senki, egyetlen ember sem igazolta, hogy igazad lenne, mégis vered itt a tamtamot, és azt is lehúzod, aki megszólal.
Ez is negatív és igenis ártalmas. Pedig nem bünteti törvény.
Se3mmi köze itt senkinek a frusztrációdhoz, egyikünk sem tehet róla. Minek hozod ide? Birkózz meg vele szépen egyedül, ahogy mások is teszik.
Csak neked tűnik úgy, mert nem ismered őket személyesen.
Először valóban furcsák, néha valóban, mint ha magas lóról beszélnének, viselkednének, de ha hosszabb időt eltöltesz közöttük, akkor megnyílnak, akkor haláli kedvesek, elfogadók, segítőkészek.
Valójában nem szabadna az "angolokra" kihegyezni (ezért rossz a kérdés is). Mivel mi magyarok, vagy bármely más nemzetiség sem viselkedik hosszabb-rövidebb ideig másként.
Biztosan te sem ugaranál azonnal egy idegen nyakába, vagy bratyiznál azonnal vele.
Úgy nevezik, hogy feloldódás, elfogadás és kultúrális különbségek. Ha te mész hozzájuk, akkor neked kell alkalmazkodni!
Már a megjegyzésed vége egy bújtatott előítélet, feltételezés... bár íráson keresztül nehezebb a szándékot "hallani" 🤣
Igen, éltem, kis vakációként pár évet. Nem sokat, de a semminél többet. És te?
Nekem nem tűnnek leereszkedőnek. Nem lehet elítélni egy népet az alapján, ha néhánnyal volt dolgod. Mindenhol vannak normális meg normálatlan emberek. A vallásosságuktól függetlenül. Ennyi.
Jah, még valami : én nem vagyok "ártatlan bárány". Simán szemét vagyok, mert nem szeretem a logikátlan bs eszmefuttatásokat. Csak nem minden ilyen szöveg éri el az ingerküszöbömet, hogy reagáljak rá.
A negatív beszéd ha indokolt?
Tehát aki nem huny szemet mások ártalmas viselkedése felett az bűnös?
Ez micsoda nyakatekert logika?
Miért is elmaradott?
Mert el merem mondani, ha álnok, alattomos, kétszínű embereket látok?
Manapság az ember csak azt tartja bűnnek amit a törvény büntet, de szerintem ez felelőtlenség.
Minden bűn amivel ártasz másnak! Csak a kapitalista versengés pont, hogy a másik lenyomására épül, ezért elnézőbbek lettek a beteges hazudozókkal, manipulatív dögökkel, háta mögött másokat lejáratókkal stb. De attól ezek is szar emberek szerintem.
Akkor te engem bizony elégetnél máglyán :D
Tuti bűnös vagyok mindenben is!
Csodálatos elmaradott gondolkodásod van.
Erre nem lennék ilyen büszke.
Kicsit nézz körül a világba.
Nem a beszédstílusból. Olvasd el a fórumot.
Egyik kolléga az angolok álnokságát hozta fel amit igazoltam és az ateizmussal magyaráztam.
A beszédstílus párhuzamos az álnokság témájával, nem ugyanaz.
További ajánlott fórumok:
- Angliai élet - milyenek az angolok?
- Milyenek az angolok?
- Az angolok miért vannak azon meglepődve, hogy mi csapvizet is iszunk?!
- Létezik az, hogy Canesten krémtől még több kellemetlen tünetem lett, mint alapból volt?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?
- Április 16-ra vagyok kiírva, de 3 napja elkezdett leereszkedni a hasam, szerintetek korábban fog jönni a fiam?