Április 16-ra vagyok kiírva, de 3 napja elkezdett leereszkedni a hasam, szerintetek korábban fog jönni a fiam? (beszélgetés)
Arról meg lehet becsülni a súlyát!:)
ha jól emlékszem 93mm felett már elérte a 3kg!
sziasztok!
Én április 14re voltam kiírva és már a 6.ik hónapban leereszkedett a hasam!egy nappal előbb született meg a lányom!tehát nem feltétlenül jelenti azt hogy hamarabb fog érkezni a babád
Szia!
Szerintem ne foglalkozz azzal,hogy a gép az adatok alapján mit matekozott ki.
Több adat alapján saccol a gép. A terhesség 34. hetéig mindig 1 héttel előre tett az Uh,majd hetekig 35 hetesnek. Azt mondták,hogy nagyon pici súlyú lesz a baba. Bius a kiírt időnél 2 nappal korábban született meg 3850 grammal és 49 centivel.
A gép a combhosszt is figyelembe veszi a saccolásnál. Mivel "rövid" volt Bius,így a súlyát is nagyon alá saccolta.
Sziasztok!Április 16-ra vagyok kiirva de 3 napja elkezdett leereszkedni a hasam szerintetek jóval korábban fog jönni a fiam?És az tényleg igaz hogy a fej átmérő adja meg a tényleges korát a babának? CSak mert 32 hetesen a fejátmérője 34 hetesnek felelt meg de a többi érték viszont vagy pontos volt
vagy 1 héttel fiatalabb!!
További ajánlott fórumok:
- A barátom elkezdett inni, mit tegyek?
- Vakbélgyulladás? Tegnap délkörül elkezdett fájni a hasam jobb oldalt. Nem igazán lent, inkább majdnem a köldököm magasságáig fáj.
- Mi a véleményed azokról a anyákról, akik szülés után is folytatják elkezdett tanulmányaikat? (Ezért kénytelenek néha elmenni a baba mellől.)
- Az angolok beszédstílusa alapból leereszkedő vagy csak nekem tűnik úgy?
- Édesanyámnak bedagadt a jobb lába vádlitól lefele elkezdett felfele menni a combjára, óriási foltokkal, mit tegyünk?
- Hány hónapos/éves volt a gyereked, mikor elkezdett beszélni?