Andi tojáspástétomja recept
20 perc
Az Andi tojáspástétomja hozzávalói:
15 dkg vaj
4 tojás
1 kávés kanál mustár
Ízlés szerint só,őrölt fekete bors
1 késhegynyi piros arany
metélő hagyma vagy 1 fej vörös hagyma
Az Andi tojáspástétomja elkészítési módja:
A TOJÁSOKAT KEMÉNYRE FŐZZÜK.KÖZBE A VAJAT HABOSRA KEVERJÜK,MUSTÁRRAL,PIROS ARANNYAL,ŐRÖLT BORSSAL,SÓVAL ÍZESÍTJÜK.A TOJÁSOK HA MEGFŐTTEK,AKKOR HIDEG VÍZBE HŰTJÜK,LEHÁMOZZUK,KETTÉVÁGJUK,SÁRGÁJÁT KISZEDJÜK,VILLÁVAL SZÉTNYOMKODJUK ÉS A FINOMRA VÁGOTT HAGYMÁVAL EGYÜTT HOZZÁKEVERJÜK A HABOSRA KEVERT VAJHOZ.EGY KISEBB TÁLON SZÉPEN ELIGAZÍTJUK ÉS MEGHINTJÜK AZ ELŐZŐLEG NAGYON APRÓRA VÁGOTT TOJÁSFEHÉRJÉVEL.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. aug. 31. 22:52
Az andi tojáspástétomja elkészítési módja és hozzávalói.