Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Andi sajtos ropogósa recept

Andi sajtos ropogósa recept

Elkészítési idő 100 perc

Az Andi sajtos ropogósa hozzávalói:
45 dkg liszt
25 dkg ráma
20 dkg reszelt sajt
2 dl tejföl

1 tojás sárgája


Az Andi sajtos ropogósa elkészítési módja:
MINDENT EGYBEDOLGOZUNK.1 ÓRÁT VAGY 1 ÉJSZAKÁT HŰTŐBE TENNI.DESZKÁN 1/2 UJJNYIRA NYÚJTJUK,MEGKENJÜK TOJÁS FEHÉRJÉVEL,SAJTOT SZÓRUNK RÁ ÉS STANGLIRA VÁGJUK.200 FOKON 25-30 PERCIG SÜTJÜK.AMÍG A KÖVETKEZŐ ADAG A SÜTÉSRE VÁR,HŰTŐBE TESSZÜK.A TETEJÉRE SZÓRHATUNK RÁ A SAJTON KÍVÜL MÉG MÁKOT,KÖMÉNYMAGOT VAGY SZEZÁMMAGOT IS.

AKÁR EGY HÉTIG IS ELÁLL ÉS NAGYON FINOM!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az andi sajtos ropogósa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook