Andi sajtos ropogósa recept


45 dkg liszt
25 dkg ráma
20 dkg reszelt sajt
2 dl tejföl
só
1 tojás sárgája
Az Andi sajtos ropogósa elkészítési módja:
MINDENT EGYBEDOLGOZUNK.1 ÓRÁT VAGY 1 ÉJSZAKÁT HŰTŐBE TENNI.DESZKÁN 1/2 UJJNYIRA NYÚJTJUK,MEGKENJÜK TOJÁS FEHÉRJÉVEL,SAJTOT SZÓRUNK RÁ ÉS STANGLIRA VÁGJUK.200 FOKON 25-30 PERCIG SÜTJÜK.AMÍG A KÖVETKEZŐ ADAG A SÜTÉSRE VÁR,HŰTŐBE TESSZÜK.A TETEJÉRE SZÓRHATUNK RÁ A SAJTON KÍVÜL MÉG MÁKOT,KÖMÉNYMAGOT VAGY SZEZÁMMAGOT IS.
AKÁR EGY HÉTIG IS ELÁLL ÉS NAGYON FINOM!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. jún. 20. 00:14
Az andi sajtos ropogósa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.