Andi töltött kenyere recept
130 perc
Az Andi töltött kenyere hozzávalói:
Tésztához:
56 dkg liszt
3 kávés kanál só
1 evőkanál cukor
1 nagy csomag tejpor
1 csomag szárÍtott élesztő
3.5 dl vÍz
1 tojás
tölteléknek:
1 csomag virsli (füstölt)
1 tubus pizzakrém
20 dkg reszelt sajt
Az Andi töltött kenyere elkészítési módja:
A TÉSZTA HOZZÁVALÓKAT BEDAGASZTOM KENYÉRSÜTŐBE. MAJD KIVESZEM A KENYÉRSÜTŐBŐL A BEDAGASZTOTT TÉSZTÁT ÉS LISZTEZETT GYÚRÓDESZKÁN 1 1/2 ÓRÁT KELESZTEM.HA MEG KELT, A TÉSZTÁT KETTÉBE VESZEM,ÉS SÜTŐTEPSI NAGYSÁGÚRA NYÚJTOM A TÉSZTÁT.SÜTŐPAPÍRT TESZEK A TEPSI ALJÁRA ÉS A TÉSZTÁT ERRE TESZEM RÁ. MAJD MEGKENEM PIZZAKRÉMMEL,ÉS RÁKARIKÁZOM A VIRSLIKET MEGSZÓROM A SAJTTAL ÉS A TÉSZTÁNK MÁSIK FELÉT RÁTESSZÜK ,JÓL RÁNYOMJUK,VILLÁVAL A TETEJÉT MEGSZÚRKÁLJUK ÉS FELVERT TOJÁSSAL MEGKENJÜK. MAJD ELŐMELEGÍTETT SÜTŐBE SZÉP PIROSRA SÜTJÜK.
KOLBÁSSZAL VAGY FÜSTÖLT SONKÁVAL IS NAGYON FINOM!
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. jún. 3. 21:57
Az andi töltött kenyere elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.