Andi töltött ostyája recept


1 CSOMAG OSTYALAP
TÖLTELÉKHEZ:
2 EGÉSZ TOJÁS
20 DKG PORCUKOR
2 EVŐKANÁL KAKAÓPOR
10 DKG RÁMA
20 DKG DARÁLT DIÓ
Az Andi töltött ostyája elkészítési módja:
A 2 TOJÁST,A PORCUKROT ÉS A 2 KANÁL KAKAÓPORT JÓL ELKEVERJÜK,ÉS FELFŐZZÜK.EZUTÁN A 10 DKG RÁMÁT ÉS A 20 DKG DARÁLT DIÓT HOZZÁADJUK ÉS JÓL ELKEVERJÜK.MAJD A CSOMAG OSTYALAPUNKAT MEGTÖLTJÜK EZZEL A MASSZÁVAL.HAGYJUK HŰLNI EGY KÉT ÓRÁT,AZTÁN SZELETELJÜK.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. máj. 24. 14:55
Az andi töltött ostyája elkészítési módja és hozzávalói.