Andi rumos-diós golyója recept


30 dkg darált háztartási keksz
20 dkg darált dió+ 15 dkg a hempergetéshez
10 dkg ráma margarin
1 dl forró tej
15 dkg porcukor
2 csomag vaniliás cukor
Ízlés szerint rum
Az Andi rumos-diós golyója elkészítési módja:
A HOZZÁVALÓKAT JÓL ÖSSZEGYÚRJUK,AZTÁN 30 PERCIG PIHENTETJÜK.MAJD KIS GOLYÓKAT FORMÁLUNK ÉS A DIÓ DARÁBA MEGHEMPERGETJÜK ÉS TÁLCÁRA EGYSOROSAN RAKJUK.HIDEG HELYEN TÁROLJUK.
TÖBB NAPIG ELÁLL.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2011. febr. 6. 22:24
Az andi rumos-diós golyója elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.