Ananászos kosárkák recept
Az Ananászos kosárkák hozzávalói:Tésztához:
20 dkg margarin
8 dkg porcukor
2 tojássárgája
csipet sütőpor
28 dkg liszt
Töltelékhez:
4 dl tej
1 csomag vanília pudingpor
3 evőkanál cukor
1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágott)
Az Ananászos kosárkák elkészítési módja:
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A pudingot főzzük meg, és keverjük el az ananászdarabokkal. Ezt töltsük a kosárkákba, majd előmelegített sütőben süssük ki.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. aug. 11. 08:32
Az ananászos kosárkák elkészítési módja és hozzávalói.