Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ananásszal töltött, göngyölt csirkemell recept

Ananásszal töltött, göngyölt csirkemell recept

Az Ananásszal töltött, göngyölt csirkemell hozzávalói:
kb. 40 dkg csirkemell
12 szelet bacon
3 karika ananász

bors
vegeta
bazsalikom

Körethez tetszőleges zöldségek:

1-2 kisebb cukkini
2-3 db répa
1-2 fej lila-/ vöröshagyma
2-3 szál újhagyma
kicsiből 8-10, nagyból 4-5 db krumpli
esetleg alma


Az Ananásszal töltött, göngyölt csirkemell elkészítési módja:
A sütőt előmelegítjük. Megmossuk a csirkemelleket, és 6 szeletre vágjuk őket. A húsokat kiklopfoljuk (hogy könnyebb legyen felcsavarni). Mindkét oldalát besózzuk, borsozzuk, vegetázzuk, bazsalikomot csak "belülre" szórjunk. Egy bacon szeletet lefektetünk. Egy fél karika ananászt ráteszünk, és összegöngyöljük a melleket. A kész tekercseket befedjük bacon-nel, ha kell, hústűvel, fogpiszkálóval rögzítjük. A zöldségeket megmossuk, amit kell megpucolunk, és igény szerinti méretűre vágjuk/ cikkezzük. A krumplit egy kis vegetával ízesíthetjük. Tepsibe fektetjük a zöldségeket és a húsokat. Egy kis vizet öntünk alá. A sütőbe tolva 30 percig sütjük, majd 5 percig grill fokozaton pirítjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az ananásszal töltött, göngyölt csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook