Amikor összecsap a múlt és a jelen.. (beszélgetős fórum)
Tetszik ez a megközelítés,köszi:)
Ha félremegy, az nem azért lesz, mert Te nem vagy elég jó, hanem mert Ő a hülye, hogy nem bír magával. Ha pedig nem bír magával, akkor felesleges sajnálni, hogy vége. (tudom, hogy könnyű mondani, de így van)
Akkor hajrá! :)
Nem engeded meg magadnak, mert félsz, hogy utána szenvedni fogsz... De hát így is szenvedsz! Úgyhogy semmit nem veszíthetsz. Érezd jól magad, amíg lehet!
Megengedni magamnak..igen,azt kellene:)
Nem az számít, mit csinált a múltban. Szerintem sokkal jobb, ha az ember (pláne egy pasi) fiatalon kiéli magát. De lehet, hogy azóta sokat fejlődött érzelmileg és megért arra, hogy komoly kapcsolata legyen. Itt az én példám: Nekem is rengeteg pasim volt és -bár nem vagyok büszke rá- volt, hogy megcsaltam őket. Nem vettem őket komolyan, csak élveztem az életet. De felnőttem és rájöttem, hogy nem ez kell nekem. Most már merek szeretni. És nem tudnám megcsalni a párom, pedig ő aztán igazán megérdemelné... Egyébként szerintem sokkal nagyobb az esély arra, hogy olyan pasi csalja meg a barátnőjét, akinek kevés kapcsolata volt és nem élte ki magát. Bár mindentől függetlenül meg kell szavazni a bizalmat, aztán ha elszúrja, ráérsz akkor aggódni. De lehet, hogy nem szúrja el, lehet, hogy nem kell neki más, csak te. A fölösleges féltékenység, aggódás pedig megmérgezi a kapcsolatot. Engedd meg magadnak a boldogságot!
Az én pasimnak is sok nője volt. Nagyon féltékeny voltam az elején. Ráadásul tartotta/tartja is velük a kapcsolatot, persze mint barátok. Aztán rájöttem, hogy csak ártok a kapcsolatunknak, ha féltékenykedem. Ráadásul, megismertem én is azokat a nőket, és rá kellett jönnöm, hogy jó fejek, és én sem szakítanám meg velük a barátságot egy féltékeny társ miatt. Én úgy vagyok vele, hogy a bizalmat megelőlegezem mindenkinek. Aztán eljátszani csak egyszer lehet.
Nagyon bízom benne, hogy megtaláljuk a megoldást.
Na igen.de pontosan nem tom mi a bibi.Ez csak egy sejtés.Ezért sem tom magamnak feloldani.Lehet hogy hellinger lesz belőle.
Ha az anyukád eszedbe jut ezzel a problémával kapcsolatban, akkor nyilván Ő is része ennek. Ha a vele kapcsolatos dolgokat rendezed, az is egy lépés. Lehet, hogy az első, de az is lehet, hogy elég is.
Tényleg nem.de ha már elkezdtünk vele foglalkozni,csak megoldjuk.
Nem egyszerű ez az egész. :)
Alakul.Inkább ezt mondanám.Mert ami akkor ott feljött ahhoz asszem egy hosszabb folyamat kell.De jó irányba indultak a dolgok.De minthogy ott se tudtam honnan ered a probléma,most se tudom biztosan.Ezért nem tok merre lépni.
És az már nem probléma? :o))
Ha ismered a technikát, a lépéseket .... akkor lehet, hogy az anyukáddal történteket egyedül is feltudnád oldani magadban. Gondold át az ezzel kapcsolatos összes emlékedet, érzelmedet, gondolataidat ..... aztán jöhet a megbocsátás, bocsánatkérés, elfogadás, elengedés ..... amire épp szükség van ...
Nem.Akkor éppen más nyűgöm volt.Hogy nem tudtam kötődni.
Erre a témára állítottatok?
Hellingeren már voltam és non bevált nekem.De oda azért nem mehet az ember hetente:))De ha nem tom megoldani,akkor megyek.
Igazából nem értem a problémádat, pontosabban értem, de mégsem...
Azt írtad, hogy MÁR 8 HÓNAPJA együtt vagytok! Nem 8 perce, vagy 8 órája, vagy 8 napja...
Ez az idő szerinted nem volt elég arra, hogy bizonyítsa, veled szeretne lenni?!
Ne mérgezd meg az érzéseidet, a kapcsolatotokat azzal, hogy a múltján rágódsz. Ráadásul olyan dolgokon, amikhez (már megbocsájts) semmi közöd. Felvállaltad a kapcsolatot pedig tudtad, hogy sok nővel volt.
Ki a mellet, be a hasat! és örülj, hogy benned találta meg azt, akivel jól érzi magát, és valószínűleg boldog!
Nálam nem volt ilyen sose.Mindig szerettek és megbecsültek.Én nem tudtam őket.Viszont lehet gócpont anyám és ami vele történt.Megtört,elvesztette a nőiességét,meggyötörték lelkileg és fizikailag is.Talán nem akarok úgy járni mint ő.de ez is csak egy talán.
De akkor a félelmeidet el is tudnád engedni, ha olvastad, nem????? :o))
Ha ismerős vagy ezen a területen, az utolsó mondatod erre utal, akkor miért nem próbálsz meg egy Hellinger-féle családállítást? Kineziológia, Bach-virágterápia ... stb? Mind-mind segítség lehet!
Megtanít egy olyan szemléletre, amivel a későbbiekben könnyebben fel tudod dolgozni a Téged érő benyomásokat. Szóval nem elég elolvasni, magadra kell formálnod, és alkalmazni kell! De megéri! :o))
Ez jó kérdés....
Nekem már volt ilyen, hogy elmúlt az önbizalmam. A volt férjem sikeresen hozzájárult abban, hogy megszűnjön, teljesen elnyomott bennem mindent ami nő volt. Most viszont sajna nem tudom miért lehet ez...
Már olvastam anno ezt a könyvet és tényleg szuper,de nekem most a nőiességgel kapcsolatban kéne vmi.Lehet,hogy a családomban vhol megakadt női ágon ez az energy:)
Köszi a tipped, megfogadom és elolvasom ezt a könyvet, hátha segítségemre lesz.
Na igen,de az honnan ered?
Louise L. Hay: Éld az életed!
Szerintem érdemes elolvasni, többek közt arról szól, hogy hogyan lehetsz újra önmagad, hogyan teheted le a múlt terheit, hogyan engedheted el a felesleges, már visszahúzó érzelmeket. Nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is.
Ajánlom Nektek! :o))
További ajánlott fórumok: