Két Korea összecsapása, Nostradamus jóslta! Elkezdődött a harmadik vilkágháború? (beszélgetős fórum)
Persze minden happy és itt az Éden, élvezzétek - amíg lehet!:)
Szerencsére semmi rosszat nem olvasi a hírekben. Csendes és nyugodt minden! :-))
Várni és tudni róla, azért nem ugyanaz!
De majd kiderül úgy is....
Mindenki. Épeszű ember nem akar háborút.
Szerencsére nem ismerem, nekem az is elég volt, hogy ebbe a topikba bekukkantottam. Ha tetvességről beszélnek a közelemben, elkezdek vakarózni, ha meg ilyeneket olvasok, akkor érzem a tehetetlen kiszolgáltatottságot és félelmet. Hát kell ez nekem?
Biztosan igazad van, de a gyermekeim miatt aggódok!
Minnél többet foglalkozunk vele, annál inkább bebeszéjük magunknak. Ha lesz, úgysem tehetünk ellene semmit. Addig is éljünk boldogan :))
Nem történik semmi...inkább mással foglalkozok
"Anno a messiást is megölték,most miért ne tennék."
:D ne parázz már, hát most sokkal okosabb a messiás, mint 2000 éve. Ha meg is ölik, feltámad rögtön.
Miért, mi lesz holnap?
Ja, november utolsó napja
Szóval ha nem lesz semmi holnapig, akkor a 3. világháború lefújva? :S
Latod, van akinek jo minuségu koporsora van szuksége, van akinek meg nagy tudasu pszichiaterre lenne...
nekem nem kell műanyag koporsó! minimum szép míves fát szeretnék, az a kedvenc anyagom.
A holnapi napon sokminden eldölhet
Bár ne lenne komoly!
De attól tartok, hogy a jövő nem túl sok jót ígér!:(
Remélem nem irjatok komolyan ezeket a dolgokat.
Jajjjj,ne!!
Reméljük,hogy nem!
De félek!!!! Mert itt csak az antikrisztus van jelen jelenleg. A hatalom a pénz és az isten az,vagyis az antikrisztus az akinek a legtöbb van belőle, Ő irányít mindent a háttérből.A mennyország is kérdéses,hogy tényleg van e,hogy halál után egyáltalán van e valami a nagy semmin kívül. De egy biztos, ha lesz is valami,az lesz a földi pokol nekünk kis embereknek. Anno a messiást is megölték,most miért ne tennék.
A két Korea 1953-ban tűzszünetet kötött, de azóta sem írtak alá kétoldalú békeszerződést. Technikailag tehát a két ország jelenleg is hadban áll egymással.
És akkor csak egy út van a háború? Miért kell erőszak, halál, szomorúság egy válság rendezéséhez?
Itt már nem csak a válságról van szó!
Gondolkodjunk logikusan, békés uton ez a válság már nem tünik rendezhetőnek,hiába az igéretek mégsincs olyan ember, kormány, vagy tudóscsoport aki kiutat találna ebből a helyzetből ebben a világban.
A válság után háború jön.Nem ez lenne az első a történelem folyamán!
Eddig én sem foglalkoztam ennyire eléméllyülten a külpolitikivál. Az hívta fel a figyelmemet, hogy pont a megjövendölt napont kezdett támadásba Észak-Korea. Nagyon szeretnék hinni abban, hogy ez csak véletelen egybeesés, de a feltételezések a háborúról, nagyon a kezdetet támasztja alá!
A New York-i Szabadság-szobor lehet a szűz?
Szívtelen zsarnok...talán a keleti emberek vezére?
Talán USA-és valamelyik keleti ország konfliktusa?
Kérdések....
"egy titokzatos szűz és egy „szívtelen, vérszomjas zsarnok" összecsapásával"
Vajh kik lehetnek ők?
Két Korea?
Aki tudja, írja meg!:)
Csak semmi pánik!:)
Majd lesz valahogy....
További ajánlott fórumok: